10 mand mere til at ekspedere våbentilladelser hos politiet

Den seneste tids lange behandlingstider for våbentilladelser er snart fortid

Også hos Politiet har man været ramt af nye og andre arbejdsopgaver i forbindelse med Corona krisen. Det har gået ud over bemandingen, og hen over sommeren er der dukket historier op om ekstra lange ventetider for behandling af våbentilladelser. Det har ikke kun været et problem for jægerne, men i høj grad også for landets jagtbutikker, som venter på at kunne levere våben og udstyr til de nye jægere. Men nu er der  langt om længe lys forude.

Politiets Administrative Center (PAC) er netop nu kommet med en meget positiv melding. Man opprioriterer hurtigst muligt på dette område, og derfor vil der over de næste to uger ske en intern omrokering, således at den hårdt prøvede våbenafdelingen får tildelt 5 personer. Da der, som før nævnt, er tale om en intern rokade, vil de pågældende personer kunne gå i gang med det samme, da de i forvejen kender til arbejdet og politiets systemer.

Derover bliver der pr. 1 september nyansat yderligere 5 personer, således at den samlede tilgang til afdelingen bliver på i alt 10 personer.

LÆS OGSÅ

Ny streaming-tjeneste med action-mættede jagtfilm

Summit Tours ansætter ny mand og udvider med flere jagt-destinationer

Blaser tilbagekalder ISD lyddæmpere

Læs også