Årligt jagtrejseshow blev et tilløbsstykke

Masser af jægere mødte op til Diana Jagtrejser's Store Jagtrejseshow, der var den 30. af slagsen siden 1974.

Der var store glade smil på læberne, da ophængte trofæer, bannere og ordreblokken blev pakket væk søndag eftermiddag på Sørup Herregård.

Efter to års ufrivillig pause med Det Store Jagtrejseshow, var det med sommerfugle i maven, da bussen i onsdags blev pakket i Svendborg og karavanen drog afsted, fortæller Claus Moltrup fra Diana Jagtrejser. Var tiden løbet fra roadshow konceptet? Ville inflationen samt krigen i Ukraine holde jægerne hjemme?

Det korte svar er nej. På de 5 events på henholdsvis Susegården i Sverige, Rold Storkro, Østjysk Våbenhandel, Hotel Sinatur, Nyborg og Sørup Herregård mødte over 800 rejselystne jægere op for at jagtrejsesnakke og få mere viden om rejsemulighederne på roadshowet, hvor en buket af Diana Jagtrejsers gode outfittere og samarbejdspartnere traditionen tro var med.

Tina Jeppesen, Direktør, Limpopo Travel A/S og Diana Jagtrejser

”Vi glædes over, at der stadig er stor jagtrejselyst og ser stigende efterspørgsel til alle typer af jagt i mange forskellige lande. Det er dejligt at se optimismen og rejselysten er tilbage hos de danske jægere”, berettede en synlig glad og tilfreds Tina Jeppesen. ”Lysten til at drage udenlands fejler ikke noget hos de danske jægere, og det er vi og vores samarbejdspartnere rigtig glade for efter et par Corona år, hvor vi har brugt mest tid på at udskyde, ombooke og aflyse rejserne”.

Else og Sten Breith opmålte trofæer.

Som altid havde jægerne mulighed for at få opmålt trofæer. Trofæopmåler Sten Breith og hustruen Else havde nogle meget travle dage. Der var nogle imponerede store kronhjorte og dåhjorte imellem de mange trofæer, som blev opmålt. Rygter vil vide, at en enkelt kronhjort meget vel kan blive placeret på en Top-10 over kronhjorte nedlagt på den frie vildtbane i Danmark.

Claus Moltrup, Adm. Direktør, Diana & Limpopo Jagtrejser

“Vi er ydmyge, stolte, og vi ved, at det forpligter, at vi endnu engang har kunnet samle så mange rejselystne jægere til vores Store Jagtrejseshow. Det er en kæmpe fornøjelse at kunne bidrage med, at så mange jægere kommer ud og får deres jagtrejsedrømme gennemført igen og igen år efter år og nogle gange flere gange om året”, slutter en glad Claus Moltrup.

Læs også