Jagtreportager

Mårhund på kornet

På en bukkejagt får Martin sig en overraskelse, da en mårhund titter frem fra sit skjul. Han vælger at skifte jagtform fra bukkejagt til mårhundejagt...

Jagtrejser

Viden om jagt

Friere svensk svinejagt? Legalisering af teknisk udstyr

Teknisk udstyr til vildsvinejagt står til at blive legaliseret i Sverige. Men har friere brug af vildtkamera, natkikkert og belysning den ønskede effekt?

Våben, optik & teknik

Sightmark – Prisbillig performance!

Vi tester CoreHX og Wolverine samt et lasersigte fra Texanske Sightmark, der netop har åbnet i Skandinavien. Der er ingen tvivl om kvaliteten.

Gear & beklædning

Garmin GPS’en reddede min hund

Det var en kold vinterdag, og det havde været frost- og snevejr i et stykke tid, da den svenske jæger og hundefører Patrik Sandquist var på vildsvinejagt med sine jagtkammerater. Og han havde ingen anelse om, hvad denne dag ville bringe.

Vildt & revirpleje

Portræt

Jagtslægten Arenstorff

Von Arenstorff-familien er jægere i tre generationer. Præstesønnen Carl Ulrik von Arenstorff søgte eventyret, storvildtsjagten og det uudforskede, og han banede vejen for, at far og sønnesøns liv blev støbt i jagten. Vi har talt med Cim og Philip von Arenstorff om, hvordan de selv blev jægere.

Hund

Gastronomi

Opskrift på libanesisk inspireret shishkebab af rådyr

Glem den traditionelle steg, det komplekse rådyrkød kan smage fantastisk, når det krydres. Walk on the Wild Side bringer en libanesisk-inspireret opskrift på rådyr.

NYESTE