Dansk jagtfotograf er finalist i stor fotokonkurrence

Den danske jagtfotograf, Aske Rif Torbensen, deltager i Sitka's internationale fotokonkurrence med et alternativt trofæbillede. Se her hvordan du kan være med til at vælge årets bedste jagtfotografi.

Den amerikanske jagttøjsproducent, Sitka, afholder hvert år en stor fotokonkurrence, som nyder international bevågenhed og tiltrækker deltagere fra hele verden. Under sloganet “Lets continue to broaden what a hunting image can look like” ønsker Sitka at fremme jagtfotografiet og skubbe til grænserne for, hvordan et jagtfoto anno 2022 kan tage sig ud.

En af de fotografer, der er med til at udfordre de fotografiske grænser, er den danske jagtfotograf Aske Rif Torbensen. Aske går også under navnet The Hunting Photographer på instagram.

Med et alternativt trofæbillede af en fasan, er Aske i år udtaget som finalist i den nye kategori “The Life”. Aske har fotograferet jagt i mere end 12 år, og har skudt billeder for store jagt brands som Swarovski, Härkila, Leica mfl.

Aske har blandt andet bidraget til magasinet JAGT, Vildt & Våben med denne forside.

Aske leverer også regelmæssigt billeder til artikler i jagtmagasiner heriblandt det danske magasin JAGT, Vildt og Våben. Senest var han aktuel i JAGT, Vildt og Våben med en forside og artikel fra en jagtreportage om buejagt i New Zealand.

Mere end 11.000 håbefulde jagtfotografer har indsendt billeder til konkurrencen. Det har en jury skåret ned til 25 finalister, som man nu kan stemme om.

Du kan se de udvalgte billeder de forskellige kategorier på https://www.sitkagear.com/diverge, hvor du også har mulighed for at stemme på dit yndlingsbillede. Afstemningen er åben til og med søndag den 23. januar.

Du skal afgive din stemme senest den 23. januar, hvis du vil være med til at vælge årets jagtfotografi.

Læs også: Vi anmelder – Apex bukser fra Sitka Gear

- Annonce -
- Annonce -
Vitaepet_banner_300x250
- Annonce -
- Annonce -

Seneste nyheder

- Annonce -
- Annonce -

På jagt

Bukkepral i Ringsted

Efter to års pause kunne den traditionsrige bukkepral på bukkejagtens premieredag endelig gennemføres hos Hubertushuset i Ringsted.

Jagten i Danmark har brug for DIN støtte

Det er tid til at gøre op med unødvendigt bureaukrati, fejlslagne systemer, spildte skattekroner, uendelige ventetider og et kaos, der truer med at vælte en hel branche. Støt borgerforslaget og jagten i Danmark.

Svenskerne vil halvere antallet af ulve

Politisk flertal for en markant mindskning af den svenske ulvestamme – årets inventering tyder på mere end 450 ulve i Sverige. Målsætningen skal være minimum 170 individer
- Annonce-
- Annonce -
- Annonce -

Våben

Politiets våbenregistrerings-system er IKKE forsinket

Politiet har hidtil foregivet, at det nye våbenregistreringssystem, burde have fungeret, da man tog det gamle ned. hvilket inddirekte peger på systemleverandøren som synderen. Men er det nu også sandt?

Politiets fejlslagne våbenregister meldt til Ombudsmanden

Det skandaløse våbenregistreringssystem hos Rigspolitiet virker fortsat ikke og imens venter tusindvis af jægere på tilladelser. Butikker og jagtrejsebureauer taber formuer.

PAC kommenterer på Mit Jagtblads artikel om IT-system og forsinkelser

Ole Astrup Aldershvile, enhedschef for tilladelser i Politiets Administrative Center, har sendt os en række uddybende kommentarer til en artikel vi bragte den 28. januar. Dem videregiver vi naturligivs gerne.
- Annonce-
- Annonce -

Jagthunden

- Annonce-
- Annonce -

Seneste magasiner