Audiovox overtager konkurrent på høreværnsmarkedet

Efter overtagelse er Audivox landets største leverandør af formstøbte høreværn til jagt.

- Annonce -

Audiovox har per 1/11 21 overtaget alle Sivantos’ høreværns aktiviteter i Danmark. Overtagelsen omfatter blandt andet høreværnsserien Active Pro, som er særligt velegnet til jægere med høretab.

Med overtagelsen bliver Audiovox den største leverandør af formstøbte jagthøreværn i Danmark. Audiovox er kendt blandt danske jægere som leverandør af Soundscope Pro-Tect Ihunt, som blandt andet bruges af OL-sølvvinder Jesper Hansen.

Audiovox blev etableret i 2005, og i 2021 overtog Martin Dam Jensen både ejerskabet og direktørstolen.

Martin Dam Jensen er ikke ukendt med høreapparater. Han kommer således med en baggrund fra WS Audiology.

Læs også: Anmeldelse: Audiovox Soundscope Protect Ihunt

”Vi er stolte over at Audiovox har fået muligheden for at overtage Sivantos’ høreværns aktiviteter i Danmark. Sivantos er et kendt navn hos danske jægere, og vi glæder os til at kunne tilføje Sivantos produkter til vores produktudvalg” siger en den glade direktør og ejer.  “Vi kan næsten ikke vente med at komme ud på forårets jagtmesser i Aars og Fredericia og møde kunderne.”

Læs også: Få styr på agtfrustrationerne

Del artiklen hvor du vil:

- Annonce -
- Annonce -

Seneste nyheder

- Annonce -
- Annonce -

På jagt

TBE nu også registreret i Gribskov

I det forgange år er der registreret syv tilfælde af TBE (flåtbåren hjernebetændelse) i Danmark - heraf seks i Nordsjælland

Tyske jægere vil have ulvefri zoner

Efter lang tid med uro omkring den hastigt voksende ulvestamme i Tyskland har det tyske jægerforbund DJV (Deutsche Jägerverband) nu fremlagt en rapport, der opfordrer...
- Annonce-
- Annonce -
- Annonce -

Våben

Våbenhandlere overvejer erstatningssag imod staten

En hel branche er i knæ. Tabene opgøres i mangecifrede millioner og konkurser truer. Alt sammen som følge af kaoset omkring politiets nye våbenregister. Alle forsøg på at råbe de ansvarlige myndigheder op har hidtil været forgæves.

Nye forklaringer fra politiet omkring våbenregister-skandalen

Skandalesagen om politiets nye våbenregister ruller videre med uklare forklaringer og uden udsigt til normale sagsbehandlingstider i indeværende kalenderår. Imens akkumuleres store tab i en presset jagtbranche.

Politiets våbenregistrerings-system er IKKE forsinket

Politiet har hidtil foregivet, at det nye våbenregistreringssystem, burde have fungeret, da man tog det gamle ned. hvilket inddirekte peger på systemleverandøren som synderen. Men er det nu også sandt?

Politiets fejlslagne våbenregister meldt til Ombudsmanden

Det skandaløse våbenregistreringssystem hos Rigspolitiet virker fortsat ikke og imens venter tusindvis af jægere på tilladelser. Butikker og jagtrejsebureauer taber formuer.
- Annonce-
- Annonce -

Jagthunden

- Annonce-
- Annonce -

Seneste magasiner