Traditionen tro vil der på årets Jagt & Outdoor messe være auktion med jagtrejser. I år er der flere end 37 registrerede rejser til 14 forskellige lande, og tilsammen udgør rejserne en værdi på mere end 1,1 million kroner.

Når Jagt & Outdoor messen løber af stablen d. 23. – 25. marts i Odense Congress Center vil den traditionsrige auktion igen finde sted. Her får de mange besøgende mulighed for at købe en jagt- eller safarirejse til en særlig god pris.

Den klassiske hammerslagsauktion vil finde sted om lørdagen, hvor den erfarne auktionarius og jæger Casper Cassøe fra Dansk Varmblod skal styre slagets gang. Han skal udbyde rejser, som samlet set har en værdi på over 1,1 million kroner, hvor de mere end 37 rejser er fordelt på 14 forskellige lande.

Der er mere end 37 rejser fordelt på 14 forskellige lande til auktion

Det er SCI (Safari Club International), Kingdom of Denmark SCI Chapter, udstillere og andre danske jagtrejsearrangører, som står bag de mange donationer. Rejserne tæller alt fra trofæjagt og fuglejagtrejser og kursus i undervandsjagt. Dermed er der stor bredde i oplevelserne, som de besøgende kan byde på.

– Vi har oplevet en fantastisk stor opbakning til auktionen fra hele jagt- og outdoorbranchen, og det er jeg selvfølgelig rigtig glad for. Det kan ikke lade sig gøre uden deres hjælp. Det er virkelig nogle spændende rejser, vi kan præsentere på auktionen i år, så jeg er sikker på, at det endnu engang vil blive et tilløbsstykke på Jagt & Outdoor messen, siger Carsten Ottesen, formand for Danske Jagtrejsearrangører, som i år sammen med Odense Congress Center arrangerer auktionen.

Jagtrejseauktionen er en fremragende mulighed for at sikre sig et flot trofæ.

Nytænkt auktion

Til årets auktion vil der blive taget helt ny metode i brug, så ingen bud bliver overset. Allerede når Jagt & Outdoor messen åbner dørene fredag kl. 14.00, kan de besøgende få udleveret byder-numre og detaljeret materiale over de udbudte rejser i auktionssekretariat i Hal A. På den måde har alle interesserede god tid til at forberede sig på, hvilke rejser, de ønsker at byde på.

Under auktionen vil der, udover over auktionarius, være to professionelle folk fra jagtbranchen på podiet, så ingen af byderne vil blive overset.

Listepriserne for de dyreste rejser er over 100.000 kroner, men der er også rejser til under 10.000 kroner med på auktionen.

Auktionen finder sted på Jagt & Outdoor messen lørdag d. 24. marts kl. 14.00 i foredragsområdet Hal A.