Holland & Holland close-up gravering

Beretta Holding har underskrevet overtagelsen af Holland & Holland med øjeblikkelig virkning. Vilkårene og betingelserne for overtagelsen er ikke offentliggjort.

Holland & Holland har i mere end 165 år repræsenteret klassisk engelsk håndværk, når det er bedst. Beretta Holding har længe kigget efter, at udvide med et luksusbrand, hvilket går i opfyldelse med overtagelsen af Holland & Holland. Inkluderet i overtagelsen er også den prestigefyldte Holland & Holland skydegrund, der er beliggende i West London. De er kendt for at have nogle af de absolut fineste skydefaciliteter i Storbritannien.

Administrerende Direktør for Beretta Holding Pietro Gussalli Beretta udtaler: ’’Dette er en virkelig spændende udvikling og stor præstation for Beretta koncernen, hvilket yderligere vil øge koncernens internationale fodaftryk. Set i forhold til Brexit-udfordringerne er jeg meget glad for at øge vores direkte tilstedeværelse på det britiske marked, hvor vi allerede er aktive med vores veletablerede distributionsselskab’’.

Læs mere om Holland & Holland.

Læs også

Disse vildtarter kan du regulere i februar måned

Open Air Group opkøber WeHunt

Produktnyheder fra Swarowski Optik