BioAmmo – Ny bio nedbrydelig haglammunition

BioAmmo er en spansk producent, som har opnået verdenspatent på anvendelse af et unikt bioplast materiale til fremstilling af patroner.

BioAmmo patronen udmærker sig ved, at både haglskål og patronhylster er af 100% organisk og vegetabilsk oprindelse. Dermed bliver udledning af giftstoffer eller bioplast, der belaster miljøet, helt elimineret.

Patronen produceres under de strengeste krav til kvalitet og ydeevne. At man vælger at anvende bionedbrydelig og biokomposterbar ammunition betyder altså ikke, at man skal gå på kompromis med kvalitet eller præcision.

læs videre under billedet

BioAmmo er en 100% nedbrydelig haglpatron

Selvom om patronen er nedbrydelig og ikke påvirker miljøet negativt, skal man naturligvis altid samle sine brugte patroner op. Man kan imidlertid glæde sig over, at haglskålen og den patron man ikke lige kan finde, med tiden bliver omsat af  mikroorganismer i naturen.

Den nye bionedbrydelige haglpatron distribueres i Danmark Normark Denmark A/S. Patronerne med stålhagl fås i cal 12 med haglladninger på hhv. 28, 30 eler 32 gram.

Nedbrydningstiden på efterladt materiale afhænger af det miljø som det ligger i, og der er ingen forurening af miljøet når materialet er nedbrudt i modsætning til andre produkter på markedet, fortæller Anders Würtz fra Normark Denmark.

LÆS OGSÅ

Ny blyfri ammunition fra Sako

Blyfri projektiler – Virker de eller hvad?

Læs også