Blaser Safari har fået dansk landeansvarlig

Mange af os kender Blaser for værende en våbenproducent. Men ved du også, at de formidler jagtrejser?

Blaser Safaris er en afdeling under Blaser koncernen. Virksomheden har tidligere opereret primært med det tyske marked, men har nu indgået en aftale med Jonas Finnemann, som har fået til opgave at udvikle Blaser Safaris og dets kendskabsgrad i Danmark.

Blaser Safaris arrangerer jagtoplevelser i det meste af verden, fra intens jagt i Alaska til familiesafari og jagt i Namibia. På de Europæiske jagtmarker, er Blaser Safaris også bredt repræsenteret. De udbyder jagtoplevelser England, Skotland, Irland, Sverige, Finland, Østrig, Ungarn, Rumænien, Korsika, Spanien, Kroatien, Serbien og Tyrkiet.
”Vi skal servicere de jægere, hvor detaljen er afgørende.  Der er ufatteligt mange bureauer og udbydere af jagtrejser –  i Danmark i særdeleshed. Med så mange dygtige og veletablerede danske udbydere, er det vigtigt at vi cementere vores vision fra begyndelsen. Blaser Safaris rejseprogram er ganske imponerende. At etablere et så stort netværk af outfittere i den liga, kræver ekstremt mange ressourcer og mange års forarbejde. Nu har vi både stordriftsfordelen qua denne enorme koncern, men kommer til at møde kunderne med vores skræddersyede udgangspunkt for enhver rejse – det er ret unikt! Det er med stor ydmyghed og spænding at jeg har takket ja til denne kæmpe mulighed. Jeg ser frem til at servicere, rådgive og hjælpe de kvalitetsbevidste danske jægere. ” Jonas Finnemann,
Læs mere om Blaser Safaris.
- Annonce -
- Annonce -
- Annonce -
- Annonce -

Seneste nyheder

- Annonce -
- Annonce -

På jagt

Menneskestemmer skræmmer vildtet mest

Ny undersøgelsen fra det svenske landbrugsuniversitet (Sveriges Lantbruksuniversitetet - SLU) viser at det, der skræmmer vildtet mest, er menneskestemmer.

Skoven giver til sidst

En anderledes jagt – når eventyret er lige om hjørnet, og man er klar til at forsøge alt.

Det svenske jægerforbund vil have natsigter til vildsvinejagt op til genovervejelse

Efter en række spektakulære hændelser under jagt med natkikkerter bør lovliggørelsen af natudstyr revurderes, mener jagtkonsulent.

Tyskland runder 400.000 jægere og sætter rekord

Flere og flere går på jagt i Tyskland, men tallene viser en klar forskel på jægerkorpset i nord og i syd

Lokkemidler til vildsvin

Hvordan skaber man den bedste ”griserestaurant” i sit jagtområde? Det kan du blive klogere på her.
- Annonce-
- Annonce -
- Annonce -

Våben

Det svenske jægerforbund vil have natsigter til vildsvinejagt op til genovervejelse

Efter en række spektakulære hændelser under jagt med natkikkerter bør lovliggørelsen af natudstyr revurderes, mener jagtkonsulent.

Haglbøssens taktiske rolle

Er din haglbøsse potentielt farligere, end du forestiller dig? Er det rimeligt, at den skal opbevares under lås og slå? Læs her om haglbøssens brug som taktisk våben!

En anderledes haglbøsse

Den berømte våbenfabrikant Greener begyndte fra omkr 1920-15 at levere Greener Police Riot Shotguns til Imperiets afsides hjørner.

Haglbøssens Kaliber og Ammunition

Som jægere behøver vi til den praktiske jagt kun at bekymre os om våbnets kaliber, patronerne hylsterlængde og haglstørrelsen og -vægten, finesserne kan vi om ønskeligt læse os til eller drøfte med bøssemageren.
Lyddæmper

Svensk regering vil ændre i lyddæmperes status – skal ikke længere ses som et selvstændigt våben

De nye regler forventes at træde i kraft i juli 2022 og kan medføre, at det bliver lettere for danske jægere at medbringe lyddæmpere til jagt i Sverige.
- Annonce-
- Annonce -

Jagthunden

- Annonce-
- Annonce -

Seneste magasiner