Buejagtskolen

Drømmer du om at komme igang med buejagt? I samarbejde med bueinstruktør David Hauge bringer vi her en serie artikler, som kan hjælpe frem til buetegnet og din første rigtige buejagt

Når jeg kommer rundt i landet, møder jeg mange jægere som synes at buejagt ser spændende ud. Når jeg spørger dem, hvorfor de ikke har taget buejagttegnet, får jeg ofte dette svar. ”Jeg har tænkt på at blive buejæger i mange år, men jeg ved ikke hvordan jeg kommer i gang”.
Når du har besluttet dig for at blive buejæger, er første skridt på vejen at anskaffe en bue og det nødvendige tilbehør. Jeg møder ofte buejægeraspiranter, som har fået købt forkert udstyr, og det kan være en hindring for muligheden for at bestå bueprøven.
Når du har anskaffet en bue, så er det tid til at komme i gang med træningen. Men hvordan gør du? Hvad skal du have fokus på og hvordan skal du planlægge din træning?
Buejæger David Hauge
Buejagtprøven er ikke svær, men der er flere ting du kan gøre, for at sikre at du præsterer optimalt til prøven. I denne artikel vil jeg gennemgå reglerne for prøven og beskrive, hvordan du giver dig selv de bedst mulige betingelser for at bestå buejagtprøven.

David Hauge

Bueinstruktør

David Hauge er uddannet bueinstruktør ved Bueskydning Danmark. Han har skudt med compoundbue på det Danske landshold i både skiveskydning og 3D. David er dansk mester i buejægerklassen i 3D og ivrig buejæger. David instruerer i bueskydning gennem sit firma, Hauges Bueskydning.

annonce

Mere buejagt

Grej til buejagt