Dementi: Vælg den rigtige kugle til bukkejagten

De særlige patroner Norma udvikler til det danske marked

I apriludgaven af Mit Jagtblad har jeg desværre begået en alvorlig brøler. I artiklen ”Vælg den rigtige kugle til bukkejagten” påstod jeg, at Norma ikke længere fremstiller en speciel patron til bukkejagt. Det er IKKE korrekt. Netop til det danske marked fremstiller Norma en speciel patron til råvildtjagt i kalibrene 6,5×55, .308 Win. og .30-06.

Som forfatter til artiklen begik jeg den fejl kun at undersøge Råvildtpatronens forsatte eksistens på Normas hjemmeside. Den fremgår ikke heraf, idet denne patron alene fremstilles til det danske marked.

Winston Churchill sagde engang, at det var sund og nærende kost at måtte æde sine egne ord i sig igen. Jeg håber, at det også gælder for undertegnede, og beklager fejlen.

Med venlig hilsen

Jens Perto