Synes du også, at et jagtblad skal læses på papir?

Næsten dagligt modtager vi henvendelser fra læsere, der spørger, om det er muligt at få den trykte version af Mit Jagtblad tilsendt mod lidt betaling. Det har det hidtil ikke været, af den simple grund, at vi som gratis medie ikke har været gearet til at administrere udsendelser, betalinger, tilmeldinger, afmeldinger osv.

Nu skal det imidlertid være slut. Fra 2018 skyder vi gang i en abonnementsmulighed, så dem der har lyst, kan få det trykte blad sent hjem i postkassen.

Det er vigtigt for os at understrege, at det ikke betyder at Mit Jagtblad bliver et betalingsblad. Nix! Det trykte blad vil fortsat kunne hentes i jagtbutikkerne og hos Land & Fritid helt gratis, fuldstændig som hidtil. Imidlertid vil der nu være en mulighed for dig, som ikke gider holde øje med, hvornår bladet lander i din nærmeste butik, eller risikere at det er væk, når du endelig får tid til at tage ned og hente det. Du vil nu kunne abonnere på Mit Jagtblad, så du modtager det nyeste nummer helt automatisk, hver gang det udkommer.

For at det kan lade sig gøre, forudsætter det imidlertid, at der er tilstrækkeligt mange, der ønsker at benytte sig af denne mulighed. Der er nemlig én faktor, som vi synes er væsentlig. Omkostninger skal kunne holdes på et niveau, således at vi kan gøre det til en attraktiv pris for dig som læser. Det kræver en vis volumen. Det skyldes bl.a. at udgifter til eksempelvis porto er afhængig af mængden.

Helt konkret, så er der behov for et minium på 1.000 abonnenter for, at det kan løbe rundt.

Derfor spørger vi dig nu:

Hvis der fandtes en abonnementsmulighed, ville du så benytte sig af den?

Jamen, hvad koster det så? Det er jo en ikke helt uvæsentlig faktor.

Vores mål er, at kunne tilbyde et abonnement til en fast lav pris på 50 kr. pr. nummer inkl. porto.

For de penge får du 124 sider spækket med spændende og aktuelle jagtreportager, grejtests, nyheder, inspiration og viden, fra nogle af danmarks og verdens bedste og mest anerkendte jagtskribenter.  Alt sammen lækkert præsenteret og sat op med flotte billeder på papir af høj kvalitet.

Bemærk at prisen altid er den samme. Vi kommer ikke til at køre med lokketilbud, for så at hæve prisen til det 4-dobbelte efter et par måneder. Prisen er altid den samme, nemlig 50 kr. pr. nummer.

En anden ikke uvæsentlig faktor, er at du altid kun betaler for et nummer ad gangen. Dvs. du betaler ikke for et helt år på forskud. Du betaler hver gang, vi sender en nyt nummer til dig. Hvis du melder fra, så stopper betalingerne straks. Et abonnement er dermed uden risko og binding. Du kan altid melde fra.

Hvis du synes, at det er interessant, så har vi brug for at høre fra dig nu. Du skal ikke afgive en bindende tilmelding. Nej, det er ikke nødvendigt. For at kunne gå videre, har vi imidlertid behov for en indikation af, om interessen er tilstrækkelig stor. Det er vi ret sikre på at den er, men vi vil være taknemmelig for din hjælp med at bekræfte det.

Derfor, hvis du hører til dem, der ønsker, at der fandtes en mulighed for at få Mit Jagtblad sendt hjem i postkassen, så er det nu, du skal fortælle os det. Det gør du ved at indsætte navn og email nedenfor og trykke send.

Hvis tilstrækkeligt mange gør det, så tillader vi os at kontakte dig på mail med information om hvordan du bestiller abonnement. Det er det eneste, vi bruger din tilmelding til. Og du har som sagt ikke bundet dig til noget som helst.

* indicates required

Så, hvis du

  • gerne vil modtage 124 sider spækket med spændene og aktuelt jagt stof 4-5 gange om året
  • ikke ønsker at skulle holde øje med, hvornår det nye  nummer af Mit Jagtblad ligger klar i din jagtbutik
  • ikke vil risikere at det er “udsolgt” ,når du endelig har tid til at hente det
  • ønsker at der fandtes en mulighed for at få den trykte version af Mit Jagtblad sendt hjem
  • ikke vil betale mere end en fast lav pris på 50 kr. pr. nummer leveret
  • kun vil betale hver gang, du får et nummer tilsendt.
  • altid vil kunne melde fra med kort varsel.

..så hjælp os med at få det til at ske. Angiv din interesse ved at udfylde navn og email og tryk send.