Flåtmiddel som tyggetablet og uden recept

Boehringer Ingelheim har netop udvidet produktporteføljen med FRONTPRO, som gør det nemmere at beskytte sin hund mod flåter og lopper med ny tyggetablet, som er receptfri . Den kan fås fra nu af på apoteker i Danmark.

FRONTPRO® virker med det samme, holder effekten i 30 dage og beskytter hunde mod flåter og lopper. Tyggetabletten er godkendt til hunde af alle racer, som er otte uger gamle eller ældre og vejer mindst 2 kg. Den kan bruges til drægtige og diegivende tæver.

Boehringer Ingelheim er førende i verden inden for parasitbeskyttelse og står blandt andet bag flere spot-on produkter under navnet FRONTLINE®. Lanceringen af tyggetabletten FRONTPRO® i Danmark ses som en udvidelse af produktfamilien på dette område.

Foto: Boehringer Ingelheim

“Hos Boehringer Ingelheim er vi stolte over at kunne forbedre vores kæledyrs sundhed og trivsel gennem innovative sundhedsløsninger som fx FRONTPRO®,” siger Michael Diamant, senior produktchef hos Boehringer Ingelheim Animal Health Nordics. Han fortsætter:

“Det er nemt at give sin elskede hund en velsmagende tyggetablet, som langt de fleste hunde godt kan lide. Så er hunden beskyttet mod flåter og lopper.

Læs også