Formodede krybskytter skød to politibetjente

To mistænkte krybskytter skød og dræbte to tyske politibetjente, da de blev stoppet i deres varevogn i forbindelse med en rutinekontrol.

- Annonce -

To mistænkte krybskytter, som sidste weekend dræbte to tyske politibetjente efter at være blevet stoppet ved en vejkontrol med nedlagt vildt i bilen, skulle tilsyneladende sælge vildtet i en vildtforretning, som den ene driver. Det står klart, efter at de to blev pågrebet  og nu sidder fængsl. Det var tilsyneladende politibetjentenes reaktion på det nedlagte i vildt i bilens bagagerum, der udløste det tragiske skyderi.

Episoden fandt sted tidligt søndag morgen i byen Kusel (Rheinland-Pfalz) under et rutinetjek af køretøjer. Ifølge det tyske politi stoppede de to betjente det mistænkelige køretøj klokken 04.20 om morgenen for at kontrollere bil og passagerer.

Læs også: Anmeldelse: Peltor EEP-100 aktive høreværn

Betjentene – en 24-årig, kvindelig betjent og hendes 29-årige kollega – standsede bilen på amtsvej 22 nær byen Ulmet. Betjentenes første radiomelding til centralen gik på, at de havde fundet dødt vildt i bagagerummet. De meldte derefter, at de ville undersøge sagen nærmere.

Kort efter modtog centralen en kort radiobesked: “De skyder på os!”. Forstærkninger blev sendt til stedet, men da de ankom, var den 24-årige kvinde allerede død. Den lidt ældre politibetjent døde kort efter på stedet. Begge betjente var skudt i hovedet.

Da Politiet undersøgte gerningsstedet efter tragedien, fandt de den 24-åriges pistol i hylsteret, hvilket tyder på, at det hele udviklede sig meget hurtigt, og at den unge betjent ikke nåede at reagere, før det var for sent. Hun blev ramt i hovedet af skud fra et haglgevær.

Den ældre politimand skød tilsyneladende sit pistolmagasin tomt og må derfor have været i regulær ildkamp med krybskytterne. Han blev hårdt såret af fire riffelskud, hvoraf det ene havde ramt ham i hovedet. Betjenten udåndende kort efter at flere betjente kom frem til stedet.

Gerningsmændene blev eftersøgt i hele Rheinland-Pfalz og Saarland, hvor både politi og militærpoliti var indsat. Også helikoptere og hunde deltog i jagten på morderne. Den ene af de mistænkte krybskytter – en 38-årig – drev en bagerforretning og var vildthandler i byen Spiesen-Elversberg i Saarland.

Læs også: Krybskytter fra Kalvebod Fælled er fortsat ikke fundet

Læs også: Derfor går jeg på buejagt.

Del artiklen hvor du vil:

- Annonce -
- Annonce -

Seneste nyheder

- Annonce -
- Annonce -

På jagt

Rypejagt i Canada

I det vildtrige Canada er der ikke mange, der går på rypejagt – det sker mest tilfældigt under anden jagt. Udlændinge er ofte mere interesserede i den traditionelle form for rypejagt end landets egne indbyggere.

Standhals i elgdrevet

Ude bag Kalixelvens imponerende vandmasser, finder man elgterræner af første klasse. I disse skove jager Robert Ramstad.

Dansk jæger skal i retten efter at have skudt køer

Den danske jæger, som sidste år skød tre stykker skotsk højlandskvæg under en vildsvinejagt nord for Kalmar, skal nu for retten i Sverige. Jægeren...
- Annonce-
- Annonce -
- Annonce -

Våben

Riffelskydning – Sådan tager du højde for vindens påvirkning

Vind er riffelskyttens største udfordring. Dels fordi vinden er svær at vurdere i praksis, og dels fordi effekten af vinden selv på relativt korte skudhold er for stor til at ignorere. I forhold til vinden er der ingen nemme løsninger – viden og erfaring er altafgørende!

Lyddæmper tilbagekaldes

Har du en lyddæmper af mærket Ase Utra model Radien med produktionsmåned 06/20 og 07/20, bør du få den ombyttet hos forhandleren. 

Våbenhandlere overvejer erstatningssag imod staten

En hel branche er i knæ. Tabene opgøres i mangecifrede millioner og konkurser truer. Alt sammen som følge af kaoset omkring politiets nye våbenregister. Alle forsøg på at råbe de ansvarlige myndigheder op har hidtil været forgæves.

Nye forklaringer fra politiet omkring våbenregister-skandalen

Skandalesagen om politiets nye våbenregister ruller videre med uklare forklaringer og uden udsigt til normale sagsbehandlingstider i indeværende kalenderår. Imens akkumuleres store tab i en presset jagtbranche.

Politiets våbenregistrerings-system er IKKE forsinket

Politiet har hidtil foregivet, at det nye våbenregistreringssystem, burde have fungeret, da man tog det gamle ned. hvilket inddirekte peger på systemleverandøren som synderen. Men er det nu også sandt?
- Annonce-
- Annonce -

Jagthunden

- Annonce-
- Annonce -

Seneste magasiner