Fremover kan du finde blyfri riffelammunition hos Land & Fritid

Land & Fritid indgår samarbejde med Sonic Ballistic om blyfri riffelammunition.

- Annonce -

PRESSEMEDDELESE FRA LAND & FRITID

Land & Fritid indgår samarbejde med danske Sonic Ballistic og begynder allerede i denne måned at forhandle færdigladet, blyfri riffelammunition i en stor del af kædens butikker. Land & Fritid bliver dermed den største forhandler af ammunition fra Sonic Ballistic i Danmark.

Land & Fritid er i jagtkredse primært kendt for deres jagttøj og haglpatroner under brandet Mike Hammer. Kæden har nu også indgået et større samarbejde med Sonic Ballistic, og jægere kan allerede fra udgangen af marts købe færdigladet riffelammunition i deres lokale Land & Fritid.

”Det har længe været et ønske fra vores jagt-faglige personale og ikke mindst vores trofaste kunder, at vi også kan tilbyde god og effektiv blyfri riffelammunition sammen med vores sortiment af haglpatroner, outdoorbeklædning og vildtfoder. Samarbejdet med Sonic Ballistic passer derfor rigtig godt ind i vores vision om at kunne tilbyde jægerne høj kvalitet til priser, der er til at betale,” fortæller kædedirektør for Land & Fritid, Erik Dalsro Jørgensen.

Sonic Ballistic, der er en del af Nielsen Gun Parts, ser frem til samarbejdet med Land & Fritid:

”Land & Fritid har de seneste år markeret sig som en interessant og ukonventionel spiller i jagtbranchen, og med 40 butikker fordelt over hele landet er de en stor aktør i markedet. Gennem Land & Fritids butikker finder vi ikke kun et stærkt distributionsnetværk, men også en engageret partner. Det giver selvsagt gode muligheder for, at vi kan få vores blyfrie patroner bredt ud og herved gøre det nemmere for de danske jægere at finde gode blyfrie alternativer til deres nuværende riffelammunition. Samtidig åbner det også op for et samarbejde, som på sigt kan udvikle sig til at gøre det langt lettere for danske kunder at komme i kontakt med vores mange andre produkter,siger Jakob D. Mønsted, der er partneransvarlig i Nielsen Gun Parts.

Blyfri riffelkugle fra Sonic Ballistic
Den færdigladede ammunition vil i første omgang være tilgængelig i kalibrene .308win, 30.06 samt 6,5×55

Land & Fritid ønsker at introducere patroner, der er så miljøvenlige som muligt og lever op til fremtidige, miljømæssige krav. Med annonceringen af et forbud mod bly i riffelpatroner fra 2023 blev feltet af interessante leverandører indsnævret.

”Allerede sidste år besluttede vi som de første i Danmark at udfase plastik i vores haglpatroner, og derfor er det helt naturligt for os, at den riffelammunition, der sælges i Land & Fritid, selvfølgelig også skal være blyfri. Samtidig er ammunition fra Sonic Ballistic et produkt, der fungerer godt i mange kalibre og er meget effektiv i praksis. Vi ser frem til at tilføje yderligere produkter og udvide samarbejdet med Nielsen Gun parts,” siger Category Manager for Jagt & Outdoor, Jens Ditlev Rosenvinge.

Læs også: Blyfri projektiler fra Sonic Ballistic testet på praktisk jagt på skudstærkt vildt.

Færdigladet ammunition fra Sonic Ballistic vil i første omgang være tilgængelig i udvalgte Land & Fritid butikker og i kalibrene .308win, 30.06 samt 6,5×55, men det er planen, at der skal tilføjes flere kalibre i den nærmeste fremtid.

Du kan læse mere om ammunition fra Sonic Ballistic og se, hvilke butikker der forhandler det på www.nielsengunparts.com og www.landogfritid.dk

Del artiklen hvor du vil:

- Annonce -
- Annonce -

Seneste nyheder

- Annonce -
- Annonce -

På jagt

Rypejagt i Canada

I det vildtrige Canada er der ikke mange, der går på rypejagt – det sker mest tilfældigt under anden jagt. Udlændinge er ofte mere interesserede i den traditionelle form for rypejagt end landets egne indbyggere.

Standhals i elgdrevet

Ude bag Kalixelvens imponerende vandmasser, finder man elgterræner af første klasse. I disse skove jager Robert Ramstad.

Dansk jæger skal i retten efter at have skudt køer

Den danske jæger, som sidste år skød tre stykker skotsk højlandskvæg under en vildsvinejagt nord for Kalmar, skal nu for retten i Sverige. Jægeren...
- Annonce-
- Annonce -
- Annonce -

Våben

Riffelskydning – Sådan tager du højde for vindens påvirkning

Vind er riffelskyttens største udfordring. Dels fordi vinden er svær at vurdere i praksis, og dels fordi effekten af vinden selv på relativt korte skudhold er for stor til at ignorere. I forhold til vinden er der ingen nemme løsninger – viden og erfaring er altafgørende!

Lyddæmper tilbagekaldes

Har du en lyddæmper af mærket Ase Utra model Radien med produktionsmåned 06/20 og 07/20, bør du få den ombyttet hos forhandleren. 

Våbenhandlere overvejer erstatningssag imod staten

En hel branche er i knæ. Tabene opgøres i mangecifrede millioner og konkurser truer. Alt sammen som følge af kaoset omkring politiets nye våbenregister. Alle forsøg på at råbe de ansvarlige myndigheder op har hidtil været forgæves.

Nye forklaringer fra politiet omkring våbenregister-skandalen

Skandalesagen om politiets nye våbenregister ruller videre med uklare forklaringer og uden udsigt til normale sagsbehandlingstider i indeværende kalenderår. Imens akkumuleres store tab i en presset jagtbranche.

Politiets våbenregistrerings-system er IKKE forsinket

Politiet har hidtil foregivet, at det nye våbenregistreringssystem, burde have fungeret, da man tog det gamle ned. hvilket inddirekte peger på systemleverandøren som synderen. Men er det nu også sandt?
- Annonce-
- Annonce -

Jagthunden

- Annonce-
- Annonce -

Seneste magasiner