Fremover kan du finde blyfri riffelammunition hos Land & Fritid

Land & Fritid indgår samarbejde med Sonic Ballistic om blyfri riffelammunition.

PRESSEMEDDELESE FRA LAND & FRITID

Land & Fritid indgår samarbejde med danske Sonic Ballistic og begynder allerede i denne måned at forhandle færdigladet, blyfri riffelammunition i en stor del af kædens butikker. Land & Fritid bliver dermed den største forhandler af ammunition fra Sonic Ballistic i Danmark.

Land & Fritid er i jagtkredse primært kendt for deres jagttøj og haglpatroner under brandet Mike Hammer. Kæden har nu også indgået et større samarbejde med Sonic Ballistic, og jægere kan allerede fra udgangen af marts købe færdigladet riffelammunition i deres lokale Land & Fritid.

”Det har længe været et ønske fra vores jagt-faglige personale og ikke mindst vores trofaste kunder, at vi også kan tilbyde god og effektiv blyfri riffelammunition sammen med vores sortiment af haglpatroner, outdoorbeklædning og vildtfoder. Samarbejdet med Sonic Ballistic passer derfor rigtig godt ind i vores vision om at kunne tilbyde jægerne høj kvalitet til priser, der er til at betale,” fortæller kædedirektør for Land & Fritid, Erik Dalsro Jørgensen.

Sonic Ballistic, der er en del af Nielsen Gun Parts, ser frem til samarbejdet med Land & Fritid:

”Land & Fritid har de seneste år markeret sig som en interessant og ukonventionel spiller i jagtbranchen, og med 40 butikker fordelt over hele landet er de en stor aktør i markedet. Gennem Land & Fritids butikker finder vi ikke kun et stærkt distributionsnetværk, men også en engageret partner. Det giver selvsagt gode muligheder for, at vi kan få vores blyfrie patroner bredt ud og herved gøre det nemmere for de danske jægere at finde gode blyfrie alternativer til deres nuværende riffelammunition. Samtidig åbner det også op for et samarbejde, som på sigt kan udvikle sig til at gøre det langt lettere for danske kunder at komme i kontakt med vores mange andre produkter,siger Jakob D. Mønsted, der er partneransvarlig i Nielsen Gun Parts.

Blyfri riffelkugle fra Sonic Ballistic
Den færdigladede ammunition vil i første omgang være tilgængelig i kalibrene .308win, 30.06 samt 6,5×55

Land & Fritid ønsker at introducere patroner, der er så miljøvenlige som muligt og lever op til fremtidige, miljømæssige krav. Med annonceringen af et forbud mod bly i riffelpatroner fra 2023 blev feltet af interessante leverandører indsnævret.

”Allerede sidste år besluttede vi som de første i Danmark at udfase plastik i vores haglpatroner, og derfor er det helt naturligt for os, at den riffelammunition, der sælges i Land & Fritid, selvfølgelig også skal være blyfri. Samtidig er ammunition fra Sonic Ballistic et produkt, der fungerer godt i mange kalibre og er meget effektiv i praksis. Vi ser frem til at tilføje yderligere produkter og udvide samarbejdet med Nielsen Gun parts,” siger Category Manager for Jagt & Outdoor, Jens Ditlev Rosenvinge.

Læs også: Blyfri projektiler fra Sonic Ballistic testet på praktisk jagt på skudstærkt vildt.

Færdigladet ammunition fra Sonic Ballistic vil i første omgang være tilgængelig i udvalgte Land & Fritid butikker og i kalibrene .308win, 30.06 samt 6,5×55, men det er planen, at der skal tilføjes flere kalibre i den nærmeste fremtid.

Du kan læse mere om ammunition fra Sonic Ballistic og se, hvilke butikker der forhandler det på www.nielsengunparts.com og www.landogfritid.dk

Læs også