Garmin overtager Easyhunt

Nordisk udbyder af jagt-apps vil forbedre jagtproduktøkosystemet hos Garmin 

Det svenske selskab Easyhunt AB, der udbyder hundesporingshalsbånd og jagtapplikationer til iOS/Android/web, er blevet opkøbt af Garmin. Det oplyser Garmin Nordic Sweden AB i dag i en pressemeddelelse.

“I Norden bruger jægere i stigende grad produkter fra både Garmin og Easyhunt, mens de jager, så de kan få alle de funktioner, de ønsker,” siger Jan-Ake Arenas, Managing Director for Garmin Nordics. “Opkøbet af Easyhunt AB vil give Garmin en bedre integreret oplevelse for alle jægere på det nordiske marked, og vi ser frem til at dele mere om disse spændende planer de kommende måneder.”

Garmin Nordic Sweden oplyser, at vilkårene for erhvervelsen vil ikke blive offentliggjort.

Læs også: Mit Jagtblad tester: Garmins Alpha 200i hundepejl

Læs også: Test af Garmins nye Alpha 200i

- Annonce -
- Annonce -
- Annonce -
- Annonce -

Seneste nyheder

- Annonce -
- Annonce -

På jagt

Rypejagt i Canada

I det vildtrige Canada er der ikke mange, der går på rypejagt – det sker mest tilfældigt under anden jagt. Udlændinge er ofte mere interesserede i den traditionelle form for rypejagt end landets egne indbyggere.

Standhals i elgdrevet

Ude bag Kalixelvens imponerende vandmasser, finder man elgterræner af første klasse. I disse skove jager Robert Ramstad.

Dansk jæger skal i retten efter at have skudt køer

Den danske jæger, som sidste år skød tre stykker skotsk højlandskvæg under en vildsvinejagt nord for Kalmar, skal nu for retten i Sverige. Jægeren...
- Annonce-
- Annonce -
- Annonce -

Våben

Riffelskydning – Sådan tager du højde for vindens påvirkning

Vind er riffelskyttens største udfordring. Dels fordi vinden er svær at vurdere i praksis, og dels fordi effekten af vinden selv på relativt korte skudhold er for stor til at ignorere. I forhold til vinden er der ingen nemme løsninger – viden og erfaring er altafgørende!

Lyddæmper tilbagekaldes

Har du en lyddæmper af mærket Ase Utra model Radien med produktionsmåned 06/20 og 07/20, bør du få den ombyttet hos forhandleren. 

Våbenhandlere overvejer erstatningssag imod staten

En hel branche er i knæ. Tabene opgøres i mangecifrede millioner og konkurser truer. Alt sammen som følge af kaoset omkring politiets nye våbenregister. Alle forsøg på at råbe de ansvarlige myndigheder op har hidtil været forgæves.

Nye forklaringer fra politiet omkring våbenregister-skandalen

Skandalesagen om politiets nye våbenregister ruller videre med uklare forklaringer og uden udsigt til normale sagsbehandlingstider i indeværende kalenderår. Imens akkumuleres store tab i en presset jagtbranche.

Politiets våbenregistrerings-system er IKKE forsinket

Politiet har hidtil foregivet, at det nye våbenregistreringssystem, burde have fungeret, da man tog det gamle ned. hvilket inddirekte peger på systemleverandøren som synderen. Men er det nu også sandt?
- Annonce-
- Annonce -

Jagthunden

- Annonce-
- Annonce -

Seneste magasiner