Nyeste indenfor Jagtkøkkenet

Bukkespids og sneppesnaps – med naturens egne smage

Bukkespids og Sneppenaps laves af alt det dyrene selv lever af. Vi fik en snak med Anders Bilgram fra Nordisk Brænderi om tilblivelsen af jægersnapsene

Mest Populære

Vin til vildsvin

Turen er kommet til hvor vi skal nedlægge vildsvin. Jeg har igen sat mig for at give fire vinforslag, der vil passe til emnet.

Opskrift på rosastegt dyrekølle med friskt grønt

Her er opskriften, der klæder sommerens buk bedst..

Grillede Fasaner

Der er størrelsesforskel på fasankokken og hønen, og derfor har jeg valgt at tilberede dem sammen, men på to forskellige måder for at bibeholde alt deres saft og kraft.

Opskrift på libanesisk inspireret shishkebab af rådyr

Glem den traditionelle steg. Det komplekse rådyrkød smager fantastisk, når det krydres...

Grillet Grågas med årstidens rodfrugter og purløgsdressing

Grågåsejagten er i fuld gang og skulle du være så heldig at nedlægge en, bringer vi her en fantastisk opskrift på en let tilberedning af den med årstidens rodfrugter og purløgsdressing.

Andre forslag