Nyeste indenfor Jagtkøkkenet

Bålmad – Filet af dyreryg

Byttet skal på bordet, og helst under så indtagende og spektakulære omstændigheder som muligt, så det ædle vildt får en værdig salut. Her anretter...

Mest Populære

Råvildtburger – Med syltede rødløg, Chili Ketchup og grillede kartofler

Læs hvordan du kan lave en velsmagende og lækker Råvildtburger med Mads Hartvig Jensen.

Opskrift på vilde jagthorn

Denne variation af, hvad der i virkeligheden er et luksus-pølsehorn, er den perfekte snack, til når du er på jagt eller til børnenes madpakke - men allerbedst skal de nydes lune med en kold øl.

Opskrift på “Hotte Fasan Vinger og Ben”

Opskrift på "Hotte Fasan Vinger og Ben" fra Christian Ramsgaard og Erik Schwærters kogebog ”Det’ helt vildt – Fasan”, der byder på Jægernes gamle...

Confiteret gåselår med braiseret rødkål

I gamle dage konfiterede man kød, så det bedre kunne holde sig - det kræver en smule forberedelse at lave confit, men det er faktisk ret enkelt og enormt lækkert!

Andre forslag