Nyeste indenfor Jagtkøkkenet

Opskrift på libanesisk inspireret shishkebab af rådyr

Glem den traditionelle steg, det komplekse rådyrkød kan smage fantastisk, når det krydres. Walk on the Wild Side bringer en libanesisk-inspireret opskrift på rådyr.

Mest Populære

Råvildtburger – Med syltede rødløg, Chili Ketchup og grillede kartofler

Læs hvordan du kan lave en velsmagende og lækker Råvildtburger med Mads Hartvig Jensen.

Confiteret gåselår med braiseret rødkål

I gamle dage konfiterede man kød, så det bedre kunne holde sig - det kræver en smule forberedelse at lave confit, men det er faktisk ret enkelt og enormt lækkert!

Skovdue på grillen

Vi har været en tur i fryseren for at gøre plads til en råbuk og fandt en herlig skovdue, som vi vil tilberede på en let måde.

Opskrift på rosastegt dyrekølle med friskt grønt

Her er opskriften, der klæder sommerens buk bedst..

Vin til vildsvin

Turen er kommet til hvor vi skal nedlægge vildsvin. Jeg har igen sat mig for at give fire vinforslag, der vil passe til emnet.

Andre forslag

VIN TIL BUK!

Er du i tvivl om, hvilken vin du skal have til din buk? Claus Nielsen fra Holtevinlager kommer med deres foreslag til den helt rigtige vin, baseret på smag, stykke og tradition.

NYESTE