Grejnyhed fra Laksen Sporting

Laksen Sporting lancerer SHOTMASTER & SUNMASTER skydebriller til jægere og sportingskytter.

Skydebriller med et moderne og elegant udtryk

Skydebrillerne er designet og udviklet til at imødekomme alle de behov moderne jægere, sportsskytter og passionerede jægere der skyder til flyvende vildt. Udviklingen har været udervejs i to år, hvor Laksen Sporting har samarbejdet med internationale certificerede skydeinstruktører, konkurrenceskytter og passionerede jægere, med målet om at udvikle den optimale performance skydebrille. Der har under udvikling af design været fokus på, at optimere skydning og sikkerhed, med et moderne og elegant udtryk

Brillerne er designet, udviklet samt fremstillet i Danmark. Vejledende udsalgspris 2.999,00 DKK, lanceres i september 2021. Læs mere hos Laksen Sporting.

- Annonce -
- Annonce -
- Annonce -
- Annonce -

Seneste nyheder

- Annonce -
- Annonce -

På jagt

TBE nu også registreret i Gribskov

I det forgange år er der registreret syv tilfælde af TBE (flåtbåren hjernebetændelse) i Danmark - heraf seks i Nordsjælland

Tyske jægere vil have ulvefri zoner

Efter lang tid med uro omkring den hastigt voksende ulvestamme i Tyskland har det tyske jægerforbund DJV (Deutsche Jägerverband) nu fremlagt en rapport, der opfordrer...
- Annonce-
- Annonce -
- Annonce -

Våben

Våbenhandlere overvejer erstatningssag imod staten

En hel branche er i knæ. Tabene opgøres i mangecifrede millioner og konkurser truer. Alt sammen som følge af kaoset omkring politiets nye våbenregister. Alle forsøg på at råbe de ansvarlige myndigheder op har hidtil været forgæves.

Nye forklaringer fra politiet omkring våbenregister-skandalen

Skandalesagen om politiets nye våbenregister ruller videre med uklare forklaringer og uden udsigt til normale sagsbehandlingstider i indeværende kalenderår. Imens akkumuleres store tab i en presset jagtbranche.

Politiets våbenregistrerings-system er IKKE forsinket

Politiet har hidtil foregivet, at det nye våbenregistreringssystem, burde have fungeret, da man tog det gamle ned. hvilket inddirekte peger på systemleverandøren som synderen. Men er det nu også sandt?

Politiets fejlslagne våbenregister meldt til Ombudsmanden

Det skandaløse våbenregistreringssystem hos Rigspolitiet virker fortsat ikke og imens venter tusindvis af jægere på tilladelser. Butikker og jagtrejsebureauer taber formuer.
- Annonce-
- Annonce -

Jagthunden

- Annonce-
- Annonce -

Seneste magasiner