Jagtbutikken Guns and Gents (foto: Guns and Gents)

Jagtbutikken Guns & Gents, som især er kendt for jagtbeklædning i den mere eksklusive ende af skalaen, har meddelt, at butikken i Skindergade i København skal lukkes. Butikken flytter til nye lokaler efter 30. september.

Guns & Gents har eksisteret siden 1985 og blev oprindeligt startet af Per Ole Larsson, som bl.a. introducerede de eksklusive brands Purdey, Holland & Holland og tøjbrandet Barbour for de danske jægere.

guns and gents i skindergade
Guns and Gents har eksisteret sinde 1985 og ligger fortsat i Skindergade frem til 30. september 2020. (foto: Guns and Gents)

I 2004 solgte Per Ole Larsson Guns and Gents til nye ejere, og Per Ole har siden trukket sig helt tilbage fra jagtbranchen. Æblet faldt dog ikke langt fra stammen, idet sønnen Lars Henrik Larsson er trådt i sin faders fodspor og driver i dag butikken Gun & Country Shop i Helsinge, hvor der også er undervisning af nye jægere.

I forbindelse med flytningen fra Skindergade, kan man gøre ekstra gode handeler. Carsten Bang, som er den nuværende ejer af Guns & Gents beretter, at der holdes ”ophørsudsalg” frem til udgangen af september, hvor man kan finde lækkert tøj og grej nedsat med 25-75%.

Se mere på Guns & Gents facebookside.

GUNS & GENTS

Skindergade 33

1159 København

 

 

 

LÆS OGSÅ

Ny jagtbutik åbner i Otterup på Fyn

HUNTING ROADSHOW kommer til Sie-Hunting og Mertz Jagt & Fritid