Haglpatroner tilbagekaldes

Haglpatroner af mærket Kent Faststeel Bio Wad Quad Seal i kal. 1270 32g, i str. 3, 4 og 5 tilbagekaldes

Fra Guntex A/S har vi modtaget følgende pressemeddelse:

Sikkerhedstilbagekaldelse!

Guntex tilbagekalder i samarbejde med fabrikanten Gamebore patroner af mærket Kent Fasteel Bio Wad Quad Seal i kal. 1270 32 g, i str. 3, 4 og 5.

Årsagen hertil er, at vi er blevet opmærksomme på, at der ved nogle at de nye Kent Fasteel Bio Wad Quad Seal har været tilfælde, hvor haglskålen ikke har lukket tæt i løbet, hvorved gastrykket er passeret forbi haglskålen.

I nogle tilfælde har det medført, at skuddets hastighed er blevet meget reduceret, og i andre til-fælde er haglskålen blevet i løbet.

Godt nok skal jægeren altid tilse, at løbene er rene før geværet genlades, men for at undgå, at nogen kommer til skade, tilbagekalder vi disse patroner for en sikkerheds skyld.

Hvis du ligger inde med nogen af disse patroner, bedes du returnere disse til din forhandler og få pengene tilbage. 

Vi beklager meget ulejligheden, men sikkerhed frem for alt.

Med venlig hilsen

Guntex A/S

- Annonce -
- Annonce -
- Annonce -
- Annonce -

Seneste nyheder

- Annonce -
- Annonce -

På jagt

Rypejagt i Canada

I det vildtrige Canada er der ikke mange, der går på rypejagt – det sker mest tilfældigt under anden jagt. Udlændinge er ofte mere interesserede i den traditionelle form for rypejagt end landets egne indbyggere.

Standhals i elgdrevet

Ude bag Kalixelvens imponerende vandmasser, finder man elgterræner af første klasse. I disse skove jager Robert Ramstad.

Dansk jæger skal i retten efter at have skudt køer

Den danske jæger, som sidste år skød tre stykker skotsk højlandskvæg under en vildsvinejagt nord for Kalmar, skal nu for retten i Sverige. Jægeren...
- Annonce-
- Annonce -
- Annonce -

Våben

Riffelskydning – Sådan tager du højde for vindens påvirkning

Vind er riffelskyttens største udfordring. Dels fordi vinden er svær at vurdere i praksis, og dels fordi effekten af vinden selv på relativt korte skudhold er for stor til at ignorere. I forhold til vinden er der ingen nemme løsninger – viden og erfaring er altafgørende!

Lyddæmper tilbagekaldes

Har du en lyddæmper af mærket Ase Utra model Radien med produktionsmåned 06/20 og 07/20, bør du få den ombyttet hos forhandleren. 

Våbenhandlere overvejer erstatningssag imod staten

En hel branche er i knæ. Tabene opgøres i mangecifrede millioner og konkurser truer. Alt sammen som følge af kaoset omkring politiets nye våbenregister. Alle forsøg på at råbe de ansvarlige myndigheder op har hidtil været forgæves.

Nye forklaringer fra politiet omkring våbenregister-skandalen

Skandalesagen om politiets nye våbenregister ruller videre med uklare forklaringer og uden udsigt til normale sagsbehandlingstider i indeværende kalenderår. Imens akkumuleres store tab i en presset jagtbranche.

Politiets våbenregistrerings-system er IKKE forsinket

Politiet har hidtil foregivet, at det nye våbenregistreringssystem, burde have fungeret, da man tog det gamle ned. hvilket inddirekte peger på systemleverandøren som synderen. Men er det nu også sandt?
- Annonce-
- Annonce -

Jagthunden

- Annonce-
- Annonce -

Seneste magasiner