Her får du et stort udvalg af opsatsplader

Jagt er en prestige sport, hvor gevinsten ikke kun er lækkert kød, men et storslået dyr, hvis hoved på smukke opsatsplader og bukkeplader til trofæ vil pryde enhver jagthytte.  

Artiklen er sponseret af
park og fritid

Trofæplader er en fantastisk måde at udstille sine præmier på. Hos Park & Fritid finder du et stort og varieret udvalg af billige bukkeplader, hvor du kan fremvise dit bytte på en flot og præsentabel måde.

Find en opsatsplade til dit trofæ

Glæden ved at mindes en god jagttur er ved at præsentere trofæet på et perfekt udskåret trofæplade. Det fine sortiment hos Park & Fritid giver dig rig mulighed for at kombinere forskellige farver og udskæringer, så din stue eller jagthytte kan få det helt rigtige design.

Om du er vild med vildsvin eller prøver kræfter med de store dyr som hjorte, så har Park & Fritid trofæpladen til dig. Dit fine trofæ vil blive omsluttet af en smuk og elegant ramme, der viser byttet fra sin allerbedste side.

De bedste trofæplader til de bedste priser

Gode jagtoplevelser er de bedste oplevelser, så hvorfor ikke forevige mindet om en hyggelig jagttur med flotte trofæplader? Trofæpladerne hos Park & Fritid tager dig tilbage til den gode jagttur, hvor dine skærpede evner endelig fik nedlagt det længe ventede majestætiske dyr, som nu hænger så fint på din væg. 

Man skulle tro, at montering og beslag vil være en besværlig opgave. Sådan er det ikke hos Park & Fritid! Deres udvalg af beslag passer perfekt til trofæpladen, som gør montering og ophængning let som en leg.

Opsatsplader til både store og små dyr i topkvalitet skal man lede længe efter. Den kvalitets- og prisbevidste jæger vil hurtigt lægge mærke til opsatspladernes robuste materiale og glatte finish. Det sætter prikken over i’et i hvilket som helst hjem.

Billige bukkeplader og godt jagtudstyr

Jagt er en udstyrssport, hvor kun det bedste af det bedste kan klare jobbet fra punkt til prikke. Men bare fordi der skal være styr på udstyret, så behøver det ikke kan koste det hvide ud af øjnene.

Du finder alt i udstyr til jagt fra Park & Fritid online. Park & Fritid er både en fysisk og online shop, som skaber de perfekte rammer for deres kunder. Hos dem kan du læne dig godt tilbage i sofaen og shoppe løs uden at skulle blive irriteret over den lange kø ved kassen. Her er det dig og dine behov, som er i fokus.

Skyd sæsonen godt i gang med kvalitetsudstyr til din yndlingsjagt fra Park & Fritid. Med dem i baghånden, så er du altid klædt godt på til dit næste jagteventyr.

Del gerne artiklen hvor du har lyst:

Gå ikke glip af

MESSE C inviterer til et sandt mekka for den danske jæger

På Nordic Outdoor Show er der noget for enhver - uanset om man er nyjæger eller garvet skytte. Når MESSE C i Frederica skyder...
- Annonce -

STØT VORES SPONSORER

- Annonce -
- Annonce -

Seneste magasiner

- Annonce -

Våben

Våbenhandlere overvejer erstatningssag imod staten

En hel branche er i knæ. Tabene opgøres i mangecifrede millioner og konkurser truer. Alt sammen som følge af kaoset omkring politiets nye våbenregister. Alle forsøg på at råbe de ansvarlige myndigheder op har hidtil været forgæves.

Nye forklaringer fra politiet omkring våbenregister-skandalen

Skandalesagen om politiets nye våbenregister ruller videre med uklare forklaringer og uden udsigt til normale sagsbehandlingstider i indeværende kalenderår. Imens akkumuleres store tab i en presset jagtbranche.

Politiets våbenregistrerings-system er IKKE forsinket

Politiet har hidtil foregivet, at det nye våbenregistreringssystem, burde have fungeret, da man tog det gamle ned. hvilket inddirekte peger på systemleverandøren som synderen. Men er det nu også sandt?
- Annonce -
- Annonce -

Debat

Jagten i Danmark har brug for DIN støtte

Det er tid til at gøre op med unødvendigt bureaukrati, fejlslagne systemer, spildte skattekroner, uendelige ventetider og et kaos, der truer med at vælte en hel branche. Støt borgerforslaget og jagten i Danmark.

Forbud mod trofæer vinder frem i Europa

Som forventet har den britiske regering annonceret forbud mod import af trofæer fra en lang række vildarter. Regeringen mener, at forbuddet vil være med...
- Annonce -
- Annonce -

På jagt

- Annonce -
- Annonce -