Jens Ulrik Høgh

Jens Ulrik grundlagde Mit Jagtblad i 2014 og er i dag fortsat tilknyttet som idemand, rådgiver og ekspertskribent

MIT JAGTBLAD NR. 1

Begyndelsen

I 2013 fik Jens Ulrik Høgh den ide, at der manglede et godt, gratis og digitalt alternativ til de traditionelle trykte jagtmagasiner. Den 1. februar 2014 lanceredes den allerførste udgave af Mit Jagtblad.

Det første magasin var på 108 sider og blev finansieret gennem annoncer og sponsorater. Besparelsen ved ikke at skulle håndtere tryk, distribution og abonnementsadministration gjorde, at magasinet kunne gøres helt gratis for læserne. Det allerførste nummer ligger naturligvis fortsat på nettet, og du kan finde det her på siden.

I opstartsåret udkom i alt 10 stort opsatte numre, og Mit Jagtblad blev hurtigt populært blandt de danske jægere.

Flere kræfter og endnu et nyt koncept

Forretningen voksede og i 2015 blev Preben Henrichsen tilknyttet som direktør for yderligere at udvikle forretningsdelen, mens Jens Ulrik varetog de redaktionelle opgaver. Det år udkom i alt 12 digitale udgaver af magasinet. Samtidig lanceredes endnu en nyskabelse, nemlig et gratis trykt magasin, der blev distribueret via landets jagtbutikker.

Ny struktur og jagtmesse

I 2016 besluttedes det, at der var behov for yderligere skærpe det forretningsmæssige fokus. Det blev opnået gennem en ny selskabskonstruktion med Preben Henrichsen og Torben Galst som ejere, mens Jens Ulrik fortsatte som redaktør i en periode. Samme år introduceredes en ny, innovativ digital platform med mobil optimeret brugeroplevelse.

I 2017 indgik man et samarbejde med Frederiksborg Centret i Hillerød og arrangerede Mit Jagtblad Messen. I løbet af messens 3 dage blev den gæstet af over 8.000 jægere.

Samme år blev antallet af trykte udgivelser hævet til 5 og sammen med de 12 digitale udgivelser produceredes i alt 17 udgivelser. Jens Ulrik ønskede at fokusere på andre opgaver og forsatte som rådgiver, idemand og ikke mindst ekspertskribent.

Endnu en milepæl

I 2018 nåede man en milepæl da udgave nr 50 af Mit Jagtblad så dages lys på nettet. Samme år blev redaktionen blev udvidet, da Steen Andersen kom til som chefredaktør.

Vi er kommet for at blive

I februar 2019 kunne Mit Jagtblad fejre 5 års fødselsdag. Mit Jagtblad var blevet et stærkt og levedygtigt alternativ til de traditionelle jagtmagasiner. Thomas Jerichow blev tilknyttet som redaktionschef.