JagtAgenten.dk - Peter E. Olesen - ny jagtbutik i slagelse
eter Olsen opfylder sin livsdrøm og lancerer JagtAgenten i Slagelse. Alle de lækre varer til Outdoor, Jagt og Fiskeri.

Vestsjælland har længe efterlyst en specialforretning med outdoor, jagt og fiskeri. Nu er JagtAgenten.dk en realitet i Slagelse. Dørene åbnes den 10. september.

Gammel kending

Peter E. Olsen, der er et kendt ansigt i jagtkredse i Vest- og Sydsjælland gennem mange år, har realiseret sin livsdrøm om at åbne en butik med lækkert grej til Outdoor, jagt og fiskeri.

Peter var i mange år ansvarligt for Jagt & Fritidshuset i Slagelse, Jyderup og Næstved. Han har efterfølgende brugt en årrække på ”den anden side” af skrivebordet som sælger for en af Danmarks største leverandører på området, Guntex. Nu er han blevet ældre, meget klogere og helt sikker på, at dette skal være hans virke de næste mange år. ”Det er en drøm, der er gået i opfyldelse”, siger han.

Snigpremiere og Grand Opening

JagtAgenten åbner dørene torsdag d. 10. september og holder ”snig- og øvelsesåbent” i næsten 3 uger. Den helt store premiere og Grand Opening – med vilde køtilbud – er torsdag d. 1. oktober.
”Vi har valgt denne løsning, fordi vi har brug for nogle kunder til at hjælpe os med at finpudse procedurerne i opstarten”, siger Peter Olsen. ”Vi har også oplevet et relativt langt sagsforløb i forbindelse med vores sikkerhedsgodkendelser på gunroom og ammunitionsdepoter, og det vil vi gerne have klar til Grand Opening d. 1. oktober, så folk får det helt rigtige førstehåndsindtryk af butikken.” fortsætter han.

Intention om bæredygtighed – i kæmpe udvalg

JagtAgentens motto er; ”Mest mulig bæredygtig jagt, fiskeri og fritid”. Vi har indgået et samarbejde med verdens største leverandør på outdoorsegmentet, Jack Wolfskin, som kun sælger dokumentérbart bæredygtige produkter. Det er derfor et segment, hvor vi er helt på plads.
På jagt og fiskeri arbejder vi løbende på at optimere vore produkters bæredygtighed. Vi har rigtig mange produkter, som lever op til vores værdier. Vi er dog bevidste om, at vi ikke kan ændre verden alene.
Men vi er fast besluttet på at gøre vores til, at der vil være en bæredygtig natur til jagt, fiskeri og outdoor- aktiviteter i mange generationer fremover. Kig ind og se vores kæmpe udvalg!

Butik i genbrugsmaterialer

Peter Olsen pointerer: ”Butikken er indrettet med genbrugsmaterialer, og det er fascinerende, hvor godt de gør sig i forhold til de store mærker/brands i alle segmenter. Det klæder hinanden på en helt ny og fascinerende måde. OG så adskiller rammerne sig også mærkbart fra de butikker, vi oplever i branchen i dag. Vi er altså lidt for os selv”, siger han med et glimt i øjet!

Webshop

Sideløbende med butikken i Slagelse, lanceres en omfattende online butik på jagtagenten.dk. Visionerne for denne del af forretningen er store, og kommer som direkte opfølgning på åbningen af butikken i Slagelse.
Kunderne kan, ved at oprette sig som VIP-kunde på webshoppen, automatisk modtage 10% rabat på alle VIP varer i indkøbskurven det første år, butikken eksisterer.

Butikken ligger på Smedegade 79, 4200 Slagelse. Der er parkering i gården, så du har max 30 meter til indgangen.

Yderligere information:
Peter E. Olsen, info@jagtagenten.dk, Dir. Tel. 29 91 96 80

LÆS OGSÅ

Ny jagtbutik åbner i Otterup på Fyn

Guns and Gents lukker butikken i Skindergade

Summit Tours ansætter ny mand og udvider med flere jagt-destinationer