Jagtkammeraterne vil mere end bare at sælge tøj

Fokus er på mere end bare varme sokker og termokander i den unge webshop www.friluft.dk i Århus. De tre ejere vil bygge et helt jagt- og friluftsunivers, hvor udstyr og beklædning kan opleves, testes og anvendes i nye sammenhænge.

Sponseret artikel

Forretningen er nemlig en del af en gruppe web-forretninger, og skabt af en flok gode jagtkammerater, der alle kan give kunden lidt ekstra når der skal købes jagt og friluftsudstyr.

”For eksempel afvikler vi arrangementer, hvor jægere og friluftsentusiaster kan opleve udstyr og aktiviteter ude i terrænet. Dermed handler det ikke bare om at købe den stump man mangler, men også om at lære at bruge det eller se sit udstyr i nye sammenhænge” fortæller Mads Rehl, der er daglig leder af www.friluft.dk.

friluft
Foto: Ejer af www.friluft.dk Mads Rehl

En drøm om at blive en af Danmarks førende

Han og de to andre stiftere åbnede den nye webshop sidst i 2020 og satser på, at den skal udvikle sig til en af Danmarks førende.

”Et godt eksempel på det vi vil, er arrangementer vi allerede har afviklet på vores revir ved Karup. Her var vi i terrænet en hel eftermiddag og testede udstyr sammen med kunder, fik kokke til at tilberede vildt ude i felten og sugede også selv til os omkring hvad jagt-og-frilufts entusiasterne ønsker af en moderne jagt-og-frilufts forretning” fortæller Mads.

De tre jagtkammerater bag www.friluft.dk har kendt hinanden i 20 år og deler flere interesser end jagt. Alle har nemlig beskæftiget sig med IT og E-handel i mange år. Springet ud i en webshop med jagt og friluftsudstyr var derfor ikke så langt. Alle havde nemlig noget at bidrage med og deres fælles jagtrevir var optimalt til den praktiske del af konceptet.

I begyndelsen forventer Mads Rehl, at jagtklæder og udstyr vil fylde mest men på sigt skal jagt og fritid fylde lige meget og der skal skabes muligheder for, at både forretningen og kunderne kan tænke og sammensætte tøj og udstyr på nye måder i jagt- og friluftsuniverset.

”Vigtigt for os, her i begyndelsen, har været, at få selve vores website op at køre og sikre, at folk får en god oplevelse. Der er vi ved at være nu, så resten af året skal vi fokusere på at udvikle vores koncept og udvikle den bredere tilgang.” fortæller Mads.

Masser af film

Blandt de tiltag der allerede er i gang, er brug af video og små film, så kunderne kan se udstyr og beklædning i brug, og få en fornemmelse af det ude i terrænet.

”Vi synes det er ‘for lidt’ for en webshop, at der står en medarbejder og fortæller lidt om en jakke eller en kikkert på en video. Det er måske en af de få svagheder ved forretninger på nettet. Derfor kommer vi til, at arbejde med masser af video, hvor kunderne kan få en bedre fornemmelse for varen inden de beslutter at købe den. Ude på reviret eller bare i naturen, hvor tingene kan blive prøvet af og ses i funktion” fortæller Mads Rehl om videoambitionerne. Han er sikker på, at det på sigt vil lykkes at skabe et univers omkring www.friluft.dk, hvor kunder og interesserede samles om jagt og friluftsliv i en bredere forstand.

 

Gå ikke glip af

Seneste artikler

Imponerende dansk guldhjort

Månedens trofæ - hjorten der overgår alle andre!

Ny salmonella spreder sig i svenske vildsvin

Prøver fra nedlagte svenske vildsvin viser, at en ny salmonellavariant spreder sig i stammen flere steder i landet.

Sådan fungerer haglbøsser og haglgeværer til jagt

Normalt skænker vi jægere ikke mekanikken mange tanker. Når blot bøssen fungerer på jagten og er relativ let at holde ren og velpudset, er vi tilfredse. Af og til kan det dog være både interessant og lærerigt lige at få lidt mere baggrundsviden.
Shorty haglpatron fra Federal

Det korte af det lange … ny haglpatron

Det sker sjældent. En ny haglpatron har set dagens lys. Minien er arriveret, men hvad skal vi bruge den til?
liggende elg i svensk skov

Antallet af svenske elge fortsætter med at falde – myndighederne iværksætter undersøgelse

For tiende år i træk falder antallet af elge i Sverige. Bestanden er nu mindsket med 20 procent siden 2012. Naturvårdsverket mistænker at de nationale mål ikke harmonere med den lokale virkelighed.
- Annonce -
- Annonce -

Seneste magasiner

- Annonce -

Våben

Shorty haglpatron fra Federal

Det korte af det lange … ny haglpatron

Det sker sjældent. En ny haglpatron har set dagens lys. Minien er arriveret, men hvad skal vi bruge den til?
Lyddæmper

Farcen om indførsel af lyddæmpere til Sverige fortsætter – Jægerforbundet opfordrer nu Politiet til at vise fleksibilitet.

Danmarks Jægerforbund opfordrer nu Politiet til at vise fleksibilitet i sagen om indførsel af lyddæmpere til Sverige, hvor en del danske jægere er endt mellem to stole, når det gælder registreringen af lyddæmpere.
Våbenrum med haglvåben

De forskellige typer af haglbøsser til jagt

Vi har hver især en grund til at vælge vor bøssetype, eksempelvis over-og-under, side-by-side ’en eller halv-automaten. Vi ser nærmere på de forskellige typer haglgeværer, og hvad de kan.

1910/21-pistolen – en slags jubilæum

I 1910 indførte den danske hær den første halvautomatiske pistol, Bergmann-Bayard Model 1908 i kaliber 9mm Bergmann, også kendt som 9x23mm og 9mm Largo
- Annonce -
- Annonce -

Debat

Partier bag planer om Naturnationalparker undsiger kritiske borgmestre

Landspolitikere fra Enhedslisten og De Radikale går i rette med lokalpolitikere - fra blandt andet deres egne partier - omkring naturnationalparker

Grindedrab – en drivjagt, der ofte tager timer

Mit Jagtblad modtog i sidste uge debatindlægget ''Dyrevelfærd eller kulturmord''. Nu har Valentina Crast, Ansvarlig for kampagneudvikling og outresearch i Sea Shepherd, svaret.
unge kronhjortE i bast

Kontroversielt lovforslag om hjortejagt i høring

Det kontroversielle lovforslag om at indføre arealkrav på kronvildt jagt (lov om jagt og vildtforvaltning) i Danmark er nu sendt i høring af Miljøministeriet....
Grindehval

Dyrevelfærd eller kulturmord?

''Men hvor mange hvaler har de så reddet? Nada! Ikke en. Men de har til gengæld med deres hurtiggående både flænset flere hvalers hud op i deres helteagtige live-blodige optræden.''
- Annonce -
- Annonce -

På jagt

Imponerende dansk guldhjort

Månedens trofæ - hjorten der overgår alle andre!
liggende elg i svensk skov

Antallet af svenske elge fortsætter med at falde – myndighederne iværksætter undersøgelse

For tiende år i træk falder antallet af elge i Sverige. Bestanden er nu mindsket med 20 procent siden 2012. Naturvårdsverket mistænker at de nationale mål ikke harmonere med den lokale virkelighed.

Et vildt jagtrevir, der sætter vilde følelser igang

En fortælling om Irlands sorte spøgelse. Et vildt jagtrevir, der sætter vilde følelser i gang – hver gang og hele tiden.
Rudel med kronvildt i naturen

Rapport afdækker ulovlig afskydning af kronvildt

En undersøgelse baseret på sidste års jagt viser, at en del kronvildt skydes på tidspunkter hvor det er ulovligt.
- Annonce -
- Annonce -