Jagtudstyr til den passionerede jæger

Jagt er en gentleman’s sport, hvor man ofte forbinder sporten med den britiske accent, sixpence hatte og en dygtig jagthund. Der er også det andet område, hvor det er walkie-talkies, camouflage og kasketter, der er i høj kurs. 

Artiklen er sponseret af
park og fritid

Uanset hvilken kategori, du befinder dig i, så kan du finde gode tilbud på jagtudstyr og grej til jagt i Aalborg eller online hos Park & Fritid. Her kan du købe jagtudstyr til manden, der har alt eller har intet, for Park & Fritid har alt, hvad hjertet begærer til en prisklasse, som alle kan være med i.

Køb og salg af jagtudstyr 

Park & Fritid har fysiske butikker, men tilbyder også online shopping. Denne kombination henvender sig til kunden, der godt kan lide fleksibilitet. Du kan shoppe hjemme i rolige omgivelser, eller hvis du har lyst til at se produktet fysisk, inden du køber det, så er der også mulighed for det.

Butikker med jagtudstyr, der både sælger tøj, teknologi, våben og alt det ind imellem samler alt det, man har brug for. Du behøver ikke at besøge andre butikker eller online shops på jagt efter jagtgrej, når du køber hos Park & Fritid. Her slår du to fluer med ét smæk.

Flotte og billige bukkeplader

Forestil dig, at du kommer hjem fra en succesfuld jagt, hvor dit nye udstyr fra Park & Fritid bare spiller derudaf. Du har nedlagt et flot dyr, og du vil gerne vise din sejr.

Vis din sejr med en trofæplade til hjort eller bukkeplader til billige penge. En bukkeplade eller trofæplade udstiller dit bytte på en elegant og sofistikeret måde, hvor du kan vælge mellem flere forskellige designs. Park & Fritid har et stort udvalg af fine bukkeplader i høj kvalitet til kronhjort, vildsvin eller det, du gerne vil have sat op. Bukkepladernes flotte farve og glatte finish passer elegant ind i ethvert hjem eller jægerstue, hvor dine gæster kan beundre dine bedrifter på jagtmarken. 

Som en sidste, men vigtig detalje, så kan du selvfølgelig tilkøbe beslag til bukkepladen. Så skal du ikke ud i dit nærmeste byggemarked for at hitte ud af, hvilket beslag, du skal bruge. Her kan du montere dine fine og billige opsatsplader, lige når du træder ind ad døren! Nemmere bliver det ikke.

Eksklusivt jagtudstyr på tilbud

Jagt er en udstyrssport, og dit nye jagtudstyr behøver ikke at koste det hvide ud af øjnene for at få udstyr i topkvalitet. Det rigtige udvalg af jagtudstyr har tilhørende priser, der er presset helt i bund. 

Personalet bag Park & Fritid består af engagerede medarbejdere, der deler din store passion for jagt. Du er i trygge hænder, når du køber udstyr hos dem, for de har styr på produkterne, jagtmærkerne og det, du har spørgsmål om. 

Skyd sæsonen godt i gang med jagtudstyr fra Park & Fritid.

 

Del gerne artiklen hvor du har lyst:

Gå ikke glip af

MESSE C inviterer til et sandt mekka for den danske jæger

På Nordic Outdoor Show er der noget for enhver - uanset om man er nyjæger eller garvet skytte. Når MESSE C i Frederica skyder...
- Annonce -

STØT VORES SPONSORER

- Annonce -
- Annonce -

Seneste magasiner

- Annonce -

Våben

Våbenhandlere overvejer erstatningssag imod staten

En hel branche er i knæ. Tabene opgøres i mangecifrede millioner og konkurser truer. Alt sammen som følge af kaoset omkring politiets nye våbenregister. Alle forsøg på at råbe de ansvarlige myndigheder op har hidtil været forgæves.

Nye forklaringer fra politiet omkring våbenregister-skandalen

Skandalesagen om politiets nye våbenregister ruller videre med uklare forklaringer og uden udsigt til normale sagsbehandlingstider i indeværende kalenderår. Imens akkumuleres store tab i en presset jagtbranche.

Politiets våbenregistrerings-system er IKKE forsinket

Politiet har hidtil foregivet, at det nye våbenregistreringssystem, burde have fungeret, da man tog det gamle ned. hvilket inddirekte peger på systemleverandøren som synderen. Men er det nu også sandt?
- Annonce -
- Annonce -

Debat

Jagten i Danmark har brug for DIN støtte

Det er tid til at gøre op med unødvendigt bureaukrati, fejlslagne systemer, spildte skattekroner, uendelige ventetider og et kaos, der truer med at vælte en hel branche. Støt borgerforslaget og jagten i Danmark.

Forbud mod trofæer vinder frem i Europa

Som forventet har den britiske regering annonceret forbud mod import af trofæer fra en lang række vildarter. Regeringen mener, at forbuddet vil være med...
- Annonce -
- Annonce -

På jagt

- Annonce -
- Annonce -