Jaguargruppen får ny direktør

Niels H. Carstensen, 56 år, er med virkning fra 1. juli 2022 tiltrådt som ny adm. direktør for Jaguargruppen A/S, der består af 13 af de største jagtbutikker i henholdsvis Danmark og Sverige.

Niels afløser Kurt Petersen, der går på pension sidst i juli 2022.

Niels H. Carstensen kommer fra en stilling som koncerndirektør i Nordiske Medier, hvor han især har arbejdet med ledelse, udvikling af nye produkter, indkøb, forhandling og strategiske aftaler.

I Nordiske Medier var han i knap fire år også chef i en svensk virksomhed, som Nordiske Medier opkøbte.

Inden da var Niels H. Carstensen i seks år adm. direktør for DH Media, hvor han fik vendt underskud til overskud. DH Media er foreningsejet, så det er ikke fremmed for den nye direktør at lytte til et bagland.

Niels H. Carstensen er oprindelig udlært i en større butik i en frivillig butikskæde, hvorefter han i en årrække havde ansvaret for indkøb, salg og ledelse i butikken.

Efterfølgende tog Niels H. Carstensen en uddannelse som journalist og arbejdede i en årrække på først Jyllands-Posten og dernæst dagbladet Børsen, hvor han havde detailhandel som et prioriteret stofområde.

Niels H. Carstensen har desuden været kommunikationschef i ejendomsmæglerkæden Home.

Jaguargruppens historik går tilbage til 1989, hvor nogle af de største jagtbutikker i Danmark så muligheden for at købe ind sammen. Samarbejdet har siden da udviklet sig, og i dag er der er medlemmer i både Danmark og Sverige. Alliancen udvikler sig desuden på alle områder, hvor det er naturligt i en moderne detailhandelskæde, herunder private label og en stærk markedsføring.

– Vi glæder os til en spændende udvikling og ser frem til samarbejdet mellem bestyrelse, indehavere og den nye adm. direktør, siger Frank Skorstengaard, der er bestyrelsesformand i Jaguargruppen.

Jaguargruppen består i Danmark af butikkerne: Østjysk Våbenhandel i Hedensted, Kr. O. Skov i Bording, Gamefair i Nærum, Hubertushuset i Ringsted, Brasholt Jagt og Fiskeri i Hjørring, JaFi i Viborg og Mertz i Nykøbing Falster.

MESSE C inviterer til et sandt mekka for den danske jæger

På Nordic Outdoor Show er der noget for enhver - uanset om man er nyjæger eller garvet skytte. Når MESSE C i Frederica skyder...

Nyt dansk lerduesystem gør skydetræningen hjemme på marken lettere og mere bæredygtig  

Lerduekasteren TrapMaster er udviklet i Danmark og giver jægerne mulighed for at træne med en lerdue, der faktisk flyver som en fugl

10 gode sommerråd til hundeejere

Sommeren er en skøn tid både for mennesker og dyr. Som hundeejer er det blot værd at huske på, at hunden er meget mere...
- Annonce -
- Annonce -

Seneste nyheder

- Annonce -
- Annonce -

På jagt

TBE nu også registreret i Gribskov

I det forgange år er der registreret syv tilfælde af TBE (flåtbåren hjernebetændelse) i Danmark - heraf seks i Nordsjælland

Tyske jægere vil have ulvefri zoner

Efter lang tid med uro omkring den hastigt voksende ulvestamme i Tyskland har det tyske jægerforbund DJV (Deutsche Jägerverband) nu fremlagt en rapport, der opfordrer...
- Annonce-
- Annonce -
- Annonce -

Våben

Våbenhandlere overvejer erstatningssag imod staten

En hel branche er i knæ. Tabene opgøres i mangecifrede millioner og konkurser truer. Alt sammen som følge af kaoset omkring politiets nye våbenregister. Alle forsøg på at råbe de ansvarlige myndigheder op har hidtil været forgæves.

Nye forklaringer fra politiet omkring våbenregister-skandalen

Skandalesagen om politiets nye våbenregister ruller videre med uklare forklaringer og uden udsigt til normale sagsbehandlingstider i indeværende kalenderår. Imens akkumuleres store tab i en presset jagtbranche.

Politiets våbenregistrerings-system er IKKE forsinket

Politiet har hidtil foregivet, at det nye våbenregistreringssystem, burde have fungeret, da man tog det gamle ned. hvilket inddirekte peger på systemleverandøren som synderen. Men er det nu også sandt?

Politiets fejlslagne våbenregister meldt til Ombudsmanden

Det skandaløse våbenregistreringssystem hos Rigspolitiet virker fortsat ikke og imens venter tusindvis af jægere på tilladelser. Butikker og jagtrejsebureauer taber formuer.
- Annonce-
- Annonce -

Jagthunden

- Annonce-
- Annonce -

Seneste magasiner