Korsholm får ny direktør og skærper fokus

Bjarne Sørensen, direktør, Korsholm

En af Danmarks ældste jagtforretninger har fået ny direktør og skærper samtidig sit fokus på jagt, fiskeri og udeliv. 57årige Bjarne Sørensen er en erfaren forretningsfører og har allerede arbejdet som konsulent for Korsholm i en årrække. Nu skal han være Adm. direktør for hele virksomheden.

Nye tider hos Korsholm i Skjern

Korsholm i Skjern har eksisteret siden 1912 og er i dag en af landets største jagtforretninger. Ud over jagt og udeliv har den kendte forretning, indtil nu også solgt sportsudstyr og jagtrejser. De forretningsområder bliver ikke en del af fremtidens Korsholm. Sportsudstyret udgår helt af Korsholms sortiment, men jagtrejserne vil fortsat kunne købes i den store forretning i Skjern og beholder dansk personale, men er nu ejet og drevet af et polsk jagtrejsefirma.

“Vi vil gerne lægge alt vores fokus på det vi er bedst til; jagt, fiskeri og udeliv. Det tror vi giver den bedste oplevelse for vores kunder” fortæller Bjarne Sørensen fra Korsholm, der også holder fast i våbenværkstedet, indskydningsbanen og skydebiografen, hvor jægere kan træne til bevægelige mål.

Bjarne Sørensen. Ny Adm. Direktør hos Korsholm i Skjern.

Korsholm fortsætter med web handel, der i dag henter en tredjedel for forretningens omsætning. Bjarne Sørensen forventer at internetsalget vil øges de kommende år. Omstruktureringen vil være endelig på plads efter sommerferien.


LÆS OGSÅ

Ny direktør i Københavns eneste skydebiograf

SAKO/Tikka opruster i Danmark og ansætter ny Country Sales Manager

Nyt dansk jagtrejsebureau kigger mod Canada og Australien