Mikkels ben er en stor fejring af hans jagtglæde

Den erfarne jæger Mikkel er typen, der går all in, når noget engagerer eller glæder ham. Han har derfor sat sig for at dække hele sit ben med tatoveringer, der kan fejre hans store glæde ved jagt og natur.

Mikkel Frikke og hans tatovør Chris Hagil besluttede sidste år, at lave hele Mikkels venstre ben til en hyldest af natur og vildt. Mikkel havde i forvejen tatoveringer, men manglede en sammenhæng i det hele. “Det var faktisk Chris, der foreslog at gøre jagt og vildt til et tema, og jeg var med på den med det samme.” siger den 30-årige jæger.

I januar 2020 startede de ud med at tatovere skovbund og svampe på venstre ben. Derefter er værket bygget op med ræv, kronhjort, fasan, rådyr og natur. Redaktionen modtag forleden en fascinerende video af det færdige tatoverede ben. Dét er imponerende.

jagttatovering

Nyeste video af Mikkel’s ben:

- Annonce -
- Annonce -
- Annonce -
- Annonce -

Seneste nyheder

- Annonce -
- Annonce -

På jagt

- Annonce-
- Annonce -
- Annonce -

Våben

Opgradering af en jagtriffel – Sauer 80

Hvis du har en riffel stående, du er glad for, men egentlig ikke får brugt, var det måske en idé at opgradere den? Det gjorde Christian med sin fuldskæftede Sauer 80 og fik en riffel, der vil komme med på jagt i mange år fremover.
- Annonce-
- Annonce -

Jagthunden

- Annonce-
- Annonce -

Seneste magasiner