Min første råbuk

Første råbuk og så endda på bukkepremieren. Lisette Frederiksen har indsendt sin bukkehistorie, hvor hun fortæller om sin uforglemmelige dag.

”Dagen startede tidligt ud. Om morgenen så jeg en ræv samt rå og lam. Ingen buk, desværre. Så jeg besluttede mig for, at tage ud igen om aftenen. Vejret var fantastisk, der var helt vindstille. De mørke skyer truede med regn, gøen kukkede og igen havde jeg fornøjelsen af råer og lam fra min plads. Langt ude stod der pludselig en buk, som et øjeblik efter forsvandt lige så hurtigt som den tittede frem.

Efter næsten halvanden times venten i spænding, dukkede han igen op, ud af det blå. Han var dog meget langt væk. Sammen med en kammerat sad vi og observerede bukken, mens han langsomt bevægede sig i vores retning. Han endte til sidst med at komme ind på ca. 75 m., hvor han blev skudt like i lukketid. Han lagde sig i skuddet. Det var en helt fantastisk dag, hvor alt bare gik op i en højere enhed. Jeg er glad, stolt og taknemlig over denne oplevelse. Min første buk – og så endda på premieredagen.”

Lisette Frederiksen

Foto: Privat, Lisette Frederiksen

Del din bukkehistorie og deltag i konkurrencen

Frem til den 15. juli 2021 kan du fremsende din bukkehistorie med et par billeder til glæde for os og vores læsere. Så deltager du i konkurrencen om at vinde en Viperflex skydestok.

Læs også