Mit Jagtblad-journalist får Jægerprisen 2019

Danmarks Jægerforbund har besluttet at tildele Jens Ulrik Høgh Jægerprisen for 2019. I begrundelsen for tildelingen kaldes Jens Ulrik for en ”Uforlignelig enmandshær” som Danmarks skarpeste jagtdebattør.

Jens Ulrik Høgh har været involveret i jagtbladsudgivelser siden 1996, og er uhyre aktiv i den offentlige debat, både i de trykte og på de sociale medier, samt på TV – nationalt såvel som internationalt. Han har på saglig og overbevisende måde redegjort for jagtens positive betydning for natur og vildt, så ikke-jægere har kunnet danne sig en mening om jagt på et oplyst grundlag. I begrundelsen for pristildelingen hedder det:

”Jens Ulrik har både det mod, der skal til for at modsætte sig jagtmodstanderes ofte usaglige angreb, og en utrættelighed med hensyn til hele tiden at tale jagtens sag. Han er kendt for altid sobert og vedholdende at tale hele jægerstandens sag.”

Fra redaktionen skal der lyde et varmt tillykke til Jens Ulrik, som om nogen har fortjent en anerkendelse for sin indsats. Det har været en fornøjelse at arbejde og være sammen med dig – og ikke mindst fordi du kalder dig ”en professionel provokatør”. Dine provokationer giver altid stof til eftertanke, og man er aldrig sammen med dig længe, før latteren bobler op i en. Godt gået, Jens.

Læs også