Nikon lancerer to nye laser afstandsmålere, Laser 50 og Laser 30

Nikon udvider sortimentet af laserafstandsmålere med lanceringen af ​​Laser 30 og Laser 50. Begge modeller tilbyder hurtig afstandsmåling i en række forskellige miljøer, herunder til jagt.

Den mere kraftfulde Laser 50 er i stand til at måle afstande på op til 1820 meter, mens Laser 30’s rækkevidde er 1460 meter.

Begge modeller tilbyder forstørrelse x6. Der er fire muligheder for visning af målingen: vandret afstand med vinkelindstilling, faktisk afstand med vinkelindstilling, vandret afstand med højdeindstilling samt faktisk afstand med højdeindstilling.

Når målet er låst, vises målingen på mindre end 0,3 sekunder. Når knappens holdes nede, giver det mulighed for kontinuerlig måling i op til otte sekunder.

Første målprioritetstilstand viser afstanden til det nærmeste motiv – hvilket er nyttigt, når man måler afstanden til et motiv foran en overlappet baggrund, mens fjernmålprioritetstilstand viser afstanden til det fjerneste motiv.

Begge modeller har en intern OLED-skærm, som er nem at aflæse, og en automatisk justeringsfunktion, der finjusterer visningens lysstyrke i henhold til det omgivende lysniveau.

Laserafstandsmålernes vandtætte hus og dugfri struktur giver beskyttelse mod uventede vandsprøjt eller utilsigtet nedsænkning samt pludselige ændringer i vejret.

Søgeren har en rød OLED-intern skærm og en automatisk justeringsfunktion, der finjusterer skærmens lysstyrke i henhold til det omgivende lysniveau. Laserafstandsmålernes vandtætte hus og dugfri struktur giver beskyttelse mod uventede vandsprøjt eller utilsigtet nedsænkning samt pludselige ændringer i vejret.

Nikons nye afstandsmålere forventes i handelen i den anden halvdel af november.

Vejledende udsalgspriser:
NIKON LASER 50 – 4.499 kr.
NIKON LASER 30 – 3.299 kr. 

TMN Hunting & Outdoor anviser nærmeste forhandler på telefon 70 60 59 19

LÆS OGSÅ

Accurize Target Systems – realistisk skydetræning hjemme i stuen

Sigtemidler til drivjagt

Læs også