Ny Beretta Silver Pigeon 687 III

Beretta har netop løftet sløret for en helt ny version af model 687 i den legendariske Silver Pigeon serie. Silver Pigeon 687 III sætter ny standard i klassen.

Den italienske våben mastodont Beretta har netop løftet sløret for den ny version af model 687 i den legendariske Silver Pigeon serie. Den nye Silver Pigeon 687 III ligger i den seriøse ende af mellemklassen til jagt.

Beretta 687 Silver Pigeon III er dekoreret med flotte jagtmotiver, som er udført med en særlig 5 akset laser-teknik. Skæftet er i valnød grade 2 ½ kvalitet og fremstår med en super flot finish. Netskæringerne på pistolgrebet og front er skarpe og afrundede i spidserne.

Den nye Beretta Silver Pigeon 687 III fås bla. i kaliber 12

Løbene er Beretta’s berømmede Steelium Optima Bore HP tri-alloy. På den nye model er balancepunktet en smule længere fremme end på de tidligere udgaver. Løbenes specielle geometri giver en fremragende ydeevne med perfekte og ensartede skudmønstre, og er samtidig med til at reducere reducerer den følte rekyl.

Beretta 687 Silver Pigeon med grade 2½ skæfte

687 Silver Pigeon III kommer i første omgang i kal. 12, mens kal. 20 følger senere. Den engelske ”TheGunShow” har netop giver mange rosende ord med på vejen til den nye haglbøsse.

Se mere her: https://www.beretta.com/en/a-new-predator-is-coming/

LÆS OGSÅ

Taktiske våben på vej til danske jægere

Dyre jagtvåben – luksus eller investering?

Ammunitionstest – Hornady Superformance

Læs også