Ny GARMIN Alpha 200i – næste generation hundepejl

Garmin® har netop præsenteret en ny og væsentligt opgraderet version af deres hundepejl med sporings- og træningssystem for jægere og deres hundemakkere.

“Den nye model Alpha 200i har blandt andet en større 3,5” touchscreen, som er læsbar i sollys. InReach-satellitteknolog giver mulighed for tovejsmeddelelser og interaktive SOS-alarmer, så jægerne og hundeførerne kan fokusere på deres hunde og jagten”, beretter Marcus Bjärneroth, som er PR-chef hos Garmin Nordic, og i øvrigt selv er ivrig jæger. ”Sikkerheden for jægerne og ikke mindst jagthundene har altid været i højsædet, og med tilføjelsen af inReach-teknologien til Alpha 200i, kan brugeren forblive forbundet med familie og venner via SMS og live tracking.”

Garmin Alpha 200i med 3,5" touchscreen
Garmin Alpha 200i med 3,5″ touchscreen, der kan læses i sollys

Denne teknologi sikrer global kommunikationsdækning via det globale Iridium®-satellitnetværk, hvor der kan sendes og modtages meddelelser, ligesom jægerne kan navigere deres rute, spore og dele deres jagt, og om nødvendigt udløse en SOS for at få hjælp fra et 24/7 globalt koordinationscenter for beredskabssituationer – direkte fra håndholdte Alpha 200i enhed.

Se mere om det nye opgraderede hundepejl fra Garmin her:

https://buy.garmin.com/da-DK/DK/p/677166/pn/010-02230-26

Læs også