Bjerringbro jagtbutik

Så er der godt nyt til alle i Bjerringbro og omegn. Onsdag den 21. april kl. 12.00 åbner dørene til Bjerringbro Bøssemagerforretning & Våbenhandel.

De to fynboer Tommy Hansen og Michael W. Olsen ser frem til at byde velkommen indenfor, selvfølgelig med alle corona forholdsregler.

Et komplet og moderne bøssemagerværksted

På værkstedet foretages der reparation, tilpasning og fremstilling, samt vedligehold af diverse jagtvåben. ”Vi spænder vidt fra den simple knækket slagstift til fremstillingen af specielle løsninger, lyddæmper ny pibe eller hvad det måtte være, alt efter kundens ønske.” Fortæller Michael W. Olsen.

Gear og grej i butikken

I butikken sælges der våben, optik og diverse montager til både dag- og natoptik. Hertil alt tilbehør til våbentransport og opbevaring samt rense- og plejemidler. Tøj og fodtøj er en ekstra service, da fokus er på værkstedet, våben og ammunition. ”Vores fodtøjsudvalg er begrænset, dog altid tilpasset årstiden og dennes jagtformer.” Fortæller Michael W. Olsen.

Vareudvalget samt våbenudbud vægter til den almindelige jæger i pris og kvalitets. Tommy og Michael sigter kort og godt på, at kunne tiltrække den menige mand/kvindelige jæger samt søge, at given kunderne den bedste service i et overkommeligt prisleje. Vareudvalget er kendte kvalitets mærker de selv bruger – og kan stå inden for.

Foto: Bjerringbro Bøssemagerforretning & Våbenhandel

Ingen butiksuddannelse, men højt humør og fynsk dialekt

Trods ingen af de to grundlæggere er butiksuddannet, er de ikke blege for at åbne butikken og yde en uovertruffen service til fremtidige kunder. De er nemlig begge to fyldt med god energi og højt humør, som de er sikker på er nogle af nøgleordene i god kundeservice.

Butikken vil til daglig blive varetaget af Tommy Hansen, en fynbo med en menneskealders erfaring i alt, hvad der handler om hagljagt. Tommy har en fortid som skovarbejder på Ormstrup Gods samt Langesø Gods på Fyn. Michael W. Olsen står for den overordnede drift af virksomheden, men den daglige gang vil primært foregå i værkstedet. Michael er opvokset med jagt og har den helt store kærlighed for riffeljagten, men nyder også en god tur med hund og haglbøssen.

Butikkens holder åbent alle hverdage fra kl. 10-17 og om lørdagen fra kl. 9-12 (værksted lukket). Læs mere om Bjerringbro Bøssemagerforretning & Våbenhandel.