En helt ny streamingtjeneste med action-fyldte jagtfilm er netop lanceret. Tjenesten hedder “Hunters in Action Channel” og er grundlagt af Norbert Fenyvesi, der er både fotograf og professionel jæger.

Norbert har specialiseret sig i ”hostede” jagtture, hvor han ledsager og guider jægere over hele kloden. Gennem de seneste 15 år er de mange jagtture blevet filmet, og løbende blevet redigeret og speaket. Der er tale om ”action-mættede” redigeringer med intense jagtsituationer i højt tempo. Der er INGEN irriterende reklamer, ingen madlavning, ingen fiskeri….kun JAGT ACTION, og man får lejlighed til at se mange jagtsituationer fra flere vinkler og til tider med ekstreme ”close-up” scener.

Norberts Fenyvesi Hunters-in-Action
Grundlægger Norbert Fenyvesi er fotograf og professionel jæger

Mere end 70 film på 60+ vildtarter i 20+ lande.

Hunters in Action Channel har lige nu over 70 film på mere end 60 vildtarter fra mere end 20 forskellige lande på programmet. Man kan opleve jagtsituationer lige fra det sjældne sorte næsehorn i bush’en, over den smukke Bongo i regnskoven og Marco Poloen i Tian Shan bjergene til den almindelige råbuk i agerlandskabet.

Filmene med bukkejagt er lavet på en måde, således at man får stor indsigt i både jagten, måderne at jage på og dyrets vaner på de forskellige årstider.

Actionmættede film på Hunters in Action Channel
Hunters in Action Channel tilbyder lige nu mere en 70 actionmættede jagtfilm

23 nye film på vej

Med Norberts Fenyvesi’s mere end 200 rejsedage hvert år kan man forvente kontinuerligt nyt spændende filmindhold på denne kanal. Lige nu er der 23 nye film ved at blive færdigredigeret.

40% rabat til Mit Jagtblads læsere

Hunters In Action Channel er en streaming tjeneste, hvor man for kun 7 Euro pr. måned får ubegrænset adgang til alle film på kanalen. Du kan også tegne et årsabonnement, som giver en besparelse på 25%. Et helt års ubegrænset adgang koster således 63 Eur.  Det kan dog blive endnu billigere.

Mit Jagtblad har nemlig indgået et samarbejde med Hunters In Action, som betyder at vores læsere i en begrænset periode kan få yderligere 40% rabat på et årsabonnement.

Når man indtaster rabatkoden  JJV-40-HIA  fratrækkes 40% ekstra rabat ved ”check-out”.

Med rabatkoden bliver prisen således kun 37,80 Euro varende til kun 281 kroner for ubegrænset streaming i 12 måneder (kun lige godt 23 kroner per måned) – og så kan du se alle film lige så mange gange, som du har lyst til. Medlemskabet kan annulleres til enhver tid.

Du finder mere information om Hunters in Action Channel samt tilmeldingsmulighed lige her: http://www.huntersinaction.tv.

Husk at indtaste rabatkoden JJV-40-HIA, når du bestiller et årsabonnement. Bemærk at tilbudet gælder i begrænset tid, hvorfor det kan betale sig at slå til med det samme.

VIDEO TRAILER:

 

RABATKODE TIL HUNTERS IN ACTION

Indtast koden:

JJV-40-HIA

ved tilmelding og få ekstra 40% rabat på et årsabonnement.

Tilbudet gælder i begrænset tid.

http://www.huntersinaction.tv