Nye spanske langdistancelækkerier

Den spanske riffelproducent Bergara lancerer nu to nyheder i Danmark.

Dels er der tale om den helt nye langdistanceriffel B14 Terrain Wilderness, som kommer i flere kalibrer og er udviklet til præcisionsskydning over længere distancer.

Derudover lanceres model B14 HMR i en helt ny kaliber 22 version af Bergaras populære HMR rifler til jagt og sportsskydning, og som er tænkt som en træningsmodel.

Bergara HMR. Nu også i kaliber 22 til træning.

”Vores kunder er ofte folk der skyder meget og over lange afstande. Derfor giver en træningsmodel i kaliber 22 muligheder for store besparelser i ammunitionsforbruget, fortæller Flemming Graasten, der er direktør i Bergaras danske importør Polyware. 22eren er en komplet kopi af Bergaras jagtmodeller, så skytten kan træne med præcist det våben, han skyder konkurrence med eller anvender til jagt.

Samtidig med den nye kaliber 22 lancerer Bergara model B 14 Terrain Wilderness. Modellen kommer indledningsvis i kaliber 300 WinMag og 308 Win. Modellen er – som alle Bergaras våben – særligt udviklet til langdistanceskydning og skæftet er belagt med robust Cerakote keramik. Modellen leveres som standard med pibegevind og monteret med mundingsbremse.

 

Magasinet på B 14 Terrain Wilderness er af typen AICS, som giver flere optioner i magasinvalg.

Bergara riflerne, der produceres i den spanske by Bergara,0 er kendt som et billigere kvalitetsalternativ til de, normalt dyre, langdistancerifler.

LÆS OGSÅ:

3 bud på bukkeriflen

Riffelskydning: Præcision i praksis

Valg af riffelkaliber – det svære valg er måske ikke så svært

Læs også