Nyt Ammotec datterselskab i Danmark

For at udvide det eksisterende distributionsnetværk på de skandinaviske markeder tilføjer Ammotec en ny lokation til sin liste ved at etablere en ny distributionsvirkomhed i Danmark

Pressemeddelelse

Af Ruag International

RUAG Ammotecs har konsekvent fulgt sin strategi om at etablere distributionsvirksomheder på alle relevante markeder i Europa for at målrette virksomhedens serviceydelser til de enkelte markeder samt at yde mere omfattende support til globale salgspartnere.

Rapala VMC Corporation har besluttet at trække sig tilbage fra jagt- og sportsdistribution og igen rette fokus mod sportsfiskeri og fjerner i den forbindelse dets danske datterselskab Normark Denmark A/S fra sektoren i processen. Det giver Ruag Ammotec mulighed for at få fodfæste og udfylde tomrummet med dets nye datterselskab RUAG Denmark ApS, som vil levere serviceydelser til det danske marked og til detailforhandlere inden for jagt og sport.

Klaus Simonsen bliver administrerende direktør for Ruag A/S. Distributører i Danmark kender ham allerede pga. hans tidligere stilling.

Kjell Edholm, chef for de nordiske lande hos Ruag Ammotec, udtaler: “På et tidspunkt, hvor vores kunder ekspanderer i dele af eller i alle de nordiske lande, bliver det stadig mere vigtigt at kunne servicere alle nordiske lande direkte. Vores nye distributionslokation i Danmark giver os mulighed for at servicere vores kunder meget mere effektivit og direkte.

 Generelle pressespørgsmål:

Gunnar Petrikat, PR & Media Relations Manager +49 (0)911 7930 102; gunnar.petrikat@ruag.com

Informationer om RUAG Ammotec:

Matthias Vogel, VP Corporate Communication & Strategy, +49 (0)911 7930 567; matthias.vogel@ruag.com

Informationer om RUAG koncernen:

Clemens Gähwiler, External Communication Manager, +41 (0)76 319 2858; clemens.gaehwiler@ruag.com 

 

- Annonce -
- Annonce -

Seneste nyheder

- Annonce -
- Annonce -

På jagt

Bukkepral i Ringsted

Efter to års pause kunne den traditionsrige bukkepral på bukkejagtens premieredag endelig gennemføres hos Hubertushuset i Ringsted.

Jagten i Danmark har brug for DIN støtte

Det er tid til at gøre op med unødvendigt bureaukrati, fejlslagne systemer, spildte skattekroner, uendelige ventetider og et kaos, der truer med at vælte en hel branche. Støt borgerforslaget og jagten i Danmark.

Svenskerne vil halvere antallet af ulve

Politisk flertal for en markant mindskning af den svenske ulvestamme – årets inventering tyder på mere end 450 ulve i Sverige. Målsætningen skal være minimum 170 individer
- Annonce-
- Annonce -
- Annonce -

Våben

Politiets våbenregistrerings-system er IKKE forsinket

Politiet har hidtil foregivet, at det nye våbenregistreringssystem, burde have fungeret, da man tog det gamle ned. hvilket inddirekte peger på systemleverandøren som synderen. Men er det nu også sandt?

Politiets fejlslagne våbenregister meldt til Ombudsmanden

Det skandaløse våbenregistreringssystem hos Rigspolitiet virker fortsat ikke og imens venter tusindvis af jægere på tilladelser. Butikker og jagtrejsebureauer taber formuer.

PAC kommenterer på Mit Jagtblads artikel om IT-system og forsinkelser

Ole Astrup Aldershvile, enhedschef for tilladelser i Politiets Administrative Center, har sendt os en række uddybende kommentarer til en artikel vi bragte den 28. januar. Dem videregiver vi naturligivs gerne.
- Annonce-
- Annonce -

Jagthunden

- Annonce-
- Annonce -

Seneste magasiner