Nyt Ammotec datterselskab i Danmark

For at udvide det eksisterende distributionsnetværk på de skandinaviske markeder tilføjer Ammotec en ny lokation til sin liste ved at etablere en ny distributionsvirkomhed i Danmark

Pressemeddelelse

Af Ruag International

RUAG Ammotecs har konsekvent fulgt sin strategi om at etablere distributionsvirksomheder på alle relevante markeder i Europa for at målrette virksomhedens serviceydelser til de enkelte markeder samt at yde mere omfattende support til globale salgspartnere.

Rapala VMC Corporation har besluttet at trække sig tilbage fra jagt- og sportsdistribution og igen rette fokus mod sportsfiskeri og fjerner i den forbindelse dets danske datterselskab Normark Denmark A/S fra sektoren i processen. Det giver Ruag Ammotec mulighed for at få fodfæste og udfylde tomrummet med dets nye datterselskab RUAG Denmark ApS, som vil levere serviceydelser til det danske marked og til detailforhandlere inden for jagt og sport.

Klaus Simonsen bliver administrerende direktør for Ruag A/S. Distributører i Danmark kender ham allerede pga. hans tidligere stilling.

Kjell Edholm, chef for de nordiske lande hos Ruag Ammotec, udtaler: “På et tidspunkt, hvor vores kunder ekspanderer i dele af eller i alle de nordiske lande, bliver det stadig mere vigtigt at kunne servicere alle nordiske lande direkte. Vores nye distributionslokation i Danmark giver os mulighed for at servicere vores kunder meget mere effektivit og direkte.

 Generelle pressespørgsmål:

Gunnar Petrikat, PR & Media Relations Manager +49 (0)911 7930 102; gunnar.petrikat@ruag.com

Informationer om RUAG Ammotec:

Matthias Vogel, VP Corporate Communication & Strategy, +49 (0)911 7930 567; matthias.vogel@ruag.com

Informationer om RUAG koncernen:

Clemens Gähwiler, External Communication Manager, +41 (0)76 319 2858; clemens.gaehwiler@ruag.com 

 

Læs også