Nyt dansk jagtrejsebureau med fokus på Spanien

i en tid hvor Covid-19 fortsætter med at lave benspænd for rejsebranchen, ser Thomas Kjær spændende muligheder for at tilbyde jagtrejser til Sydspanien.

- Annonce -
På trods af, at COVID-19 stadig spøger, har et nyt jagtrejseselskab set dagens lys. Selskabet åbner for gæster i januar 2022. Destinationen er Spanien – primært det sydspanske og nærmere betegnet Andalusien. Her finder man autentisk jagt med stor vægt på bæredygtighed, på vildtarter som kronvildt, to slags ibex, dåvildt, råvildt og mouflon.

Bag selskabet Spanien Jagtrejser står Thomas Kjær. Selskabet drives fra Spaniens solkyst, tæt ved Malaga, hvor Thomas er bosat med sin argentinske kone og deres sønner. Ideen til Spanien Jagtrejser opstod, efter Thomas selv havde været på jagt flere gange i det spanske, siden han flyttede til landet. Alle rejserne var i selskab med Ignacio Vásquez, der i dag er Spanien Jagtrejsers faste jagtguide.

Efter kort dialog blev Thomas og Ignacio enige om, at indgå samarbejde og tilbyde autentiske jagt-, natur- og kulturoplevelser i Spanien til danske jægere.

– For mig er det vigtigt, at man som gæst hos Spanien Jagtrejser, får en speciel og autentisk oplevelse, hvor man kommer tæt ind på den spanske kultur. Man skal opleve landet og ægte jagt i Spanien, som lokale gør det. Samtidig ønsker jeg at tilbyde mine gæster netop den oplevelse – at de er gæster hos mig. Derfor vil man altid blive ledsaget af mig selv under hele turen”, fortæller Thomas Kjær.

Han fortsætter: – Mange vil nok tænke, at det er en tosset idé at starte et rejsebureau netop nu, da corona jo desværre stadig spøger fra tid til anden, men for mig handler det ikke om at have en stor volumen af gæster igennem. Det skal være en personlig oplevelse hver gang, og det sætter jo en naturlig begrænsning på kapaciteten. Alle gæster skal tage hjem med den oplevelse, at de har fået nye jagtkammerater i Spanien.

Den spanske natur – et kapitel for sig

Den spanske natur byder på mange forskellige oplevelser. På en jagtrejse vil man opleve natur, mange ikke ved eksisterer i Europa – heriblandt ørkenlandskaber i Europas største ørken, ældgamle korkskove i verdens største korkplantage og utrolige bjerglandskaber. Uanset hvilken vildtart man er på udkig efter, vil en jagtoplevelse i Spanien give naturoplevelser, man sent glemmer.

INFORMATION


 


Web: https://spanienjagtrejser.dk

Email: kontakt@spanienjagtrejser.dk

Telefon: +34-677835205

“Vi tilbyder den helt autentiske helhedsoplevelse i fantastisk natur, som giver hver jæger en uforglemmelig oplevelse.”

– Thomas Kjær

Læs også: Månedens trofæ – Spansk Ibex i verdensklasse

Læs også: Beceite Ibex: Jagt under sydens sol

Del artiklen hvor du vil:

- Annonce -
- Annonce -

Seneste nyheder

- Annonce -
- Annonce -

På jagt

Rypejagt i Canada

I det vildtrige Canada er der ikke mange, der går på rypejagt – det sker mest tilfældigt under anden jagt. Udlændinge er ofte mere interesserede i den traditionelle form for rypejagt end landets egne indbyggere.

Standhals i elgdrevet

Ude bag Kalixelvens imponerende vandmasser, finder man elgterræner af første klasse. I disse skove jager Robert Ramstad.

Dansk jæger skal i retten efter at have skudt køer

Den danske jæger, som sidste år skød tre stykker skotsk højlandskvæg under en vildsvinejagt nord for Kalmar, skal nu for retten i Sverige. Jægeren...
- Annonce-
- Annonce -
- Annonce -

Våben

Riffelskydning – Sådan tager du højde for vindens påvirkning

Vind er riffelskyttens største udfordring. Dels fordi vinden er svær at vurdere i praksis, og dels fordi effekten af vinden selv på relativt korte skudhold er for stor til at ignorere. I forhold til vinden er der ingen nemme løsninger – viden og erfaring er altafgørende!

Lyddæmper tilbagekaldes

Har du en lyddæmper af mærket Ase Utra model Radien med produktionsmåned 06/20 og 07/20, bør du få den ombyttet hos forhandleren. 

Våbenhandlere overvejer erstatningssag imod staten

En hel branche er i knæ. Tabene opgøres i mangecifrede millioner og konkurser truer. Alt sammen som følge af kaoset omkring politiets nye våbenregister. Alle forsøg på at råbe de ansvarlige myndigheder op har hidtil været forgæves.

Nye forklaringer fra politiet omkring våbenregister-skandalen

Skandalesagen om politiets nye våbenregister ruller videre med uklare forklaringer og uden udsigt til normale sagsbehandlingstider i indeværende kalenderår. Imens akkumuleres store tab i en presset jagtbranche.

Politiets våbenregistrerings-system er IKKE forsinket

Politiet har hidtil foregivet, at det nye våbenregistreringssystem, burde have fungeret, da man tog det gamle ned. hvilket inddirekte peger på systemleverandøren som synderen. Men er det nu også sandt?
- Annonce-
- Annonce -

Jagthunden

- Annonce-
- Annonce -

Seneste magasiner