Nyt digitalt system til ansøgning om regulering af skadevoldende vildt

Miljøstyrelsen har tirsdag den 16. marts erstattet et 12 år gammelt system med en ny digital løsning, hvor der kan ansøges om regulering af skadevoldende vildt.

Miljøstyrelsen oplyser at det nye system kan håndtere op imod 15.000 ansøgninger om året. Det kan eksempelvis være ansøgninger vedrørende krondyr, der græsser så intenst på markerne, at landbrugsafgrøderne bliver ødelagt. Det kan også være problemer med krager, der forvolder skade på den øvrige fauna.

Systemet vil løbende blive udviklet med et digitalt kort, som skal sikre, at ansøgerne bedre kan angive præcist, hvor vildtskaderne forekommer. Når denne løsning er tilgængelig, vil Miljøstyrelsen melde mere info ud.

Ansøgning om skadevoldende vildt sker på Miljøstyrelsens hjemmeside. Her er det også muligt at give feedback på løsningen, når man har benyttet den.

Læs også

Fodring af fasaner om foråret – Derfor bør du supplere med proteinrigt fasanfoder

Åteljakt på vildsvin – Foderpladsens optimale beliggenhed

- Annonce -
- Annonce -
- Annonce -
- Annonce -

Seneste nyheder

- Annonce -
- Annonce -

På jagt

- Annonce-
- Annonce -
- Annonce -

Våben

Opgradering af en jagtriffel – Sauer 80

Hvis du har en riffel stående, du er glad for, men egentlig ikke får brugt, var det måske en idé at opgradere den? Det gjorde Christian med sin fuldskæftede Sauer 80 og fik en riffel, der vil komme med på jagt i mange år fremover.
- Annonce-
- Annonce -

Jagthunden

- Annonce-
- Annonce -

Seneste magasiner