Polen åbner igen for jagt

Jagtrejser til Polen bliver igen muligt

Så kom det glade budskab, at Polen åbner for danske jægere igen. Fra den 27. juni er de polske revirer klar til gæster, og de første danskere har allerede booket sig ind med ankomst dagen efter.

Claus Moltrup fra Diana Jagtrejser har oplevet en sand telefonstorm siden åbningen af Polen blev annonceret.

”Vi kunne mærke interessen fra første øjeblik. Rigtig mange jægere sad klar og ventede på at komme afsted, fortæller direktøren fra Diana Jagtrejser. Han sender de første danske jægere til Polen allerede den 28. juni.

 

Bukkejagt i Polen
Fra den 27 juni er det igen muligt at komme komme på bukkejagt i Polen

Bestemmelserne omkring Corona i Polen kolliderer ikke markant med besøgende jægeres aktiviteter. Myndighederne anbefaler, at gæster holder afstand, har fokus på håndhygiejne og i større offentlige rum skal man bære maske over munden. Ikke tiltag, der generer jagten i overvældende grad.

”Vores revirer melder alle tilbage at de har procedurer klar, så jagten kan afvikles i henhold til reglerne. De melder også om mange dyr og gode trofæer. Priserne er heller ikke blevet påvirkede af Coronakrisen, så måske bliver 2020 ikke den katastrofe for jægerne, som mange frygtede for nogle måneder siden,” fortæller Claus Moltrup.

Claus Moltrup fra Diana Jagtrejser
Claus Moltrup fra Diana Jagtrejser er godt tilfreds med at Polen åbner for jagt igen

Læs også