Vind jagttøj fra Härkila

VIND Härkila PH Range jagttøj til varmt vejr!

Det er langt sværere og mere udfordrende at kunne følge sporet af en kudu helt frem til målet, end det er at skyde en løve fra skydeskjul ved udlagt ådsel. Ernst Alexander Zwilling.

 

Jagtsæsonen er så småt ved at rinde ud i denne omgang. Her i den kolde og mørke vintertid, er vi mange, der drømmer os til varmere himmelstrøg, og gerne med jagt på Afrikas åbne vidder. Test din viden om safari og deltag i konkurrencen om et flot sæt Härkila jagttøj specielt udviklet til varmt vejr. Sættet indeholder vest, bukser, cap fra Härkila's PH Range samt en Härkila t-shirt til en samlet værdi af 4,196 kr.


Om PH-serien
Inspireret af de professionelle afrikanske jagtguides, PH’erne. De sørger for, andre jægere får nogle uforglemmelige oplevelser på savannen og har brug for at kunne stole fuldt ud på deres gear. Tøjet er lavet af slidstærkt bomuld og har praktiske funktioner som rummelige lommer, patronholdere, meshventilation, forstærkede sømme og læderdetaljer. Det er lige så hårdført, som det ser ud. Se mere om Härkila's PH Serie her.

Vinderen trækkes blandt modtagne besvarelser og offentliggøres i løbet af februar 2018.

Klik på "NÆSTE" nedenfor for at komme til quizzen.

Konkurrencebetingelser


Indtast Email
Indtast navn

Læs også