Subaru i agressiv prisoffensiv

En ny omkostningsstruktur og en mere aggressiv prissætning markerer starten på en stor offensiv fra Subaru på det danske marked. Nu skal flere danske bilkøbere opleve fordelene ved at køre med permanent firehjulstræk, boxermotor og prisvindende sikkerhed. Priserne reduceres med op til 105.000 kroner.

– Vores største opgave har været at forklare bilkøberne, at vi med firehjulstræk og et skyhøjt udstyrsniveau altid har været konkurrencedygtige i forhold til sammenlignelige modeller fra andre mærker. Nu presser vi priserne yderligere, så vi kan tilbyde endnu flere købere at opleve forskellen i kvalitet og præstationer, forklarer Niels Thaning, dansk salgsdirektør i Subaru Nordic.

En Outback 2,5 Summit bliver op til 105.000 kroner billigere og starter fremover fra 399.900 kroner. En Forester eBoxer bliver op til 70.000 kroner billigere og kan nu fås fra 389.900 kroner. Prisnedsættelserne omfatter alle biler i Subarus modelprogram, så fremover kan man få en Subaru fra bare 369.900 kroner.

Til både private og jobbilister

Hos Subaru er forventningerne store til offensiven. Når køberne besøger forhandlerne, kan de selv opleve, hvordan mærket skiller sig ud på kvalitet, komfort og et ekstra højt niveau af standardudstyr.

– Vi har både private og jobbilister i tankerne, for dels bevæger vi os ned i et prissegment, hvor der er flere købere, og dels kommer vore biler nu ned under de beløbsgrænser som mange virksomheder har for firmabiler, og ikke mindst til yderst attraktive beskatningspriser i forhold til konkurrenterne, fastslår Niels Thaning.

subaru kampagne 2020

Punkt for punkt et bedre valg

Subaru har skabt sin helt egen niche på det globale bilmarked med sin kompromisløse teknologi, firehjulstræk og boxermotorer. Det har sikret mærket loyale bilejere og høje salgstal i USA, i Fjernøsten, og i de europæiske lande omkring os. Danske Subaru-ejere har den samme loyalitet, og kører i deres biler meget længe, men der er for få af dem. Det skal der laves om på med lavere priser og en endnu skarpere profilering af mærkets kendetegn:

  • Firehjulstræk som standard – for maksimal sikkerhed under alle forhold
  • Højt udstyrsniveau er standard hos Subaru – her er ingen skrabede basismodeller
  • Prisvindende sikkerhed med blandt andet førerassistentsystemet EyeSight
  • Høj gensalgsværdi er resultatet af Subarus legendariske driftssikkerhed
  • Alsidighed og komfort i alle typer terræn, såvel på og udenfor vejnettet

– Vi skal være endnu bedre til at sælge alt det, der får Subaru til at skille sig ud. Det gælder også nye landvindinger som eBoxer-konceptet, hvor en elmotor er integreret i gearkassen og bidrager til en bedre brændstoføkonomi og større overskud.

Dansk netværk af forhandlere

Driftssikkerheden og den høje tryghedsværdi er med til at gøre ejerskabet af en Subaru til en positiv oplevelse. Netværket af danske forhandlere og serviceværksteder bidrager yderligere til at sikre kundeloyaliteten. Målet er at skaffe endnu mere trafik hos forhandlerne med den skærpede prissætning.

– Vores forhandlere er klar til at byde velkommen og har demobiler parat, så alle interesserede kan komme til at opleve fordelene ved permanent firehjulstræk og masser af komfortudstyr uden merpris, siger salgschef for Subaru Nordic, Niels Thaning, før han slutter af:

– Kontakt nærmeste forhandler og aftal nærmere, for vi skal naturligvis følge de gældende retningslinjer og gøre bilerne klar til turen i disse Corona tider. Hvis du har campingvogn eller anden tung trailer, er du velkommen til at tage den med og prøve, hvor suverænt en Subaru fungerer som trækbil.

Se alle prisfald og nærmeste forhandler på www.subaru.dk

Læs også

Biltest: Subaru XV 2.0i

Læs også