På billedet ses fra venstre Thomas Haugaard, Simon Riis og Rasmus Hvidkær

I en tid hvor mange er tilbageholdende, træder Summit Tours på speederen og tager endnu et skridt mod at blive en af Danmarks førende jagtrejseaktører.

Det voksende jagtrejsebureau har netop ansat Simon Riis, som får ansvaret for markedsføring og sociale medier. Simon, som naturligvis er inkarneret jæger,  skal ligeledes være drivkraften bag en komplet digitaliseringen af Summit Tours, således at selskabet står skarpt i kampen om de rejselystne danske jægeres gunst

”Vi har benyttet corona pausen til at sondere terrænet, og det betyder, at vi har udvidet paletten af rejsemål til nu også at omfatte Skotland og Polen, som de danske jægere jo lige nu og her kan komme afsted til” fortæller Thomas Haugaard, som sammen med partneren Rasmus Hvidkjær, ejer rejsebureauet Summit Tours.

Thomas Haugaard, Summit Tours
Thomas Haugaard i Sydafrika – Summit Tours blev stiftet 2014 og sender i dag danske jægere afsted til Sydafrika, Canada, Polen og Canada. Se mere på summittours.dk

I august drager Summit Tours på et mini-roadshow til jagtbutikker i Jylland, Fyn og Sjælland. På Roadshowet deltager også Lux Jagtrejser, M.O.S Jagtrejser og 4Hunt/TrophyPoint, som også sørger for trofæopmåling.

Trofætransportørerne Labrador Cargo og Global Trophy Logistics vil ligeledes være til stede, ligesom konservatorerne Brian Filipsen og Mikkel Carlsen, First Class Trophy og Nordjysk Trofæmontering vil præsentere deres trofæmontager. Bøssemager Anders Hatting, DK Bullets, Viperflex skydestokke, JAGT, Vildt & Våben samt Polyware, som blandt andet importerer Bergara rifler, er ligeledes med i karavanen, som rammer her:

14. august – Almas Aalborg

15. august – Ribe Jagt & Fiskeri

21. august – Sie-Hunting Langeskov

22. august – Hubertushuset Ringsted

LÆS OGSÅ

Ny streaming-tjeneste med actionmættede jagtfilm

Nyt dansk jagtrejsebureau kigger mod Canada og Australien

Undgå smitte af svinepest på jagtrejsen