TEST: Suhlengold Attratec No.1

Vi har testet det populære tyske lokkemiddel til vildsvin, Suhlengold Attratec No 1 - med nogen skepsis..

Vi har testet det populære tyske lokkemiddel til vildsvin, Suhlengold Attratec No. 1 – med nogen skepsis….

Jeg har et rum i kælderen, hvor alle de totalt ubrugelige patentløsninger inden for jagtudstyr, som jeg er stødt på de sidste 27 år, har endt dages dage. Jeg kan ikke længere lukke døren og i takt med at bunkerne er vokset, har min indgroede skepsis overfor ”smarte løsninger” fulgt trofast trop.

Da jeg på jagtmessen i Odense sidste år mødte en seriøs tysk kemiker, som påstod, at han havde udviklet et super effektivt lokkemiddel til vildsvin, oplevede jeg atter engang et seriøst anfald af mistillid. Men jeg lyttede høfligt og indvilgede i at prøve mirakelkuren på min svenske vildsvinejagt.

Suhlengold Attratec no 1
Suhlengold AttraTec no 1 – lokkemiddel til vildsvin

Suhlengold Attratec No.1

Køreturen hjem efterlod ingen tvivl om, at midlet stinker. For min næse lugter det mest som en blanding mellem tjære og hvidløg og lugten er så kraftig, at hele bilen måtte luftes ud, selvom det befandt sig i en uåbnet plastflaske. Det lovede faktisk godt!

Jeg strintede en ganske lille portion på et træ flere kilometer fra den nærmeste foderplads, på et sted jeg kommer forbi flere gange om dagen. Den næste morgen var træet smurt ind i mudder efter en glad gris, som havde gnubbet sig op ad det i løbet af natten. Wow!

I efteråret mødte jeg nogle tyske kolleger, som havde gennemført en grundig tysk test og var nået til samme resultat: Det virker – Grisene elsker det!

På videoen her på siden ses i forgrunden et træ med Suhlengold Attratec No1 på stammen. Jeg smurte det på i går aftes ved 20 tiden. Grisene var der tidligt i morges og det er tydeligt, at de går direkte efter ”deodoranten”. Seriøs tysk kemiker vs. skeptisk gammel jæger 1 – 0.

Suhlengold Attratec No1 forhandles i Danmark bl.a. af Jagt-Jakt.dk – en dunk koster 349,- og rækker til 20 applikationer.

Læs også

Success med vildsvin: Sådan anlægges åtelpladsen

Vildsvin med pistol

- Annonce -
- Annonce -
- Annonce -
- Annonce -

Seneste nyheder

- Annonce -
- Annonce -

På jagt

Rypejagt i Canada

I det vildtrige Canada er der ikke mange, der går på rypejagt – det sker mest tilfældigt under anden jagt. Udlændinge er ofte mere interesserede i den traditionelle form for rypejagt end landets egne indbyggere.

Standhals i elgdrevet

Ude bag Kalixelvens imponerende vandmasser, finder man elgterræner af første klasse. I disse skove jager Robert Ramstad.

Dansk jæger skal i retten efter at have skudt køer

Den danske jæger, som sidste år skød tre stykker skotsk højlandskvæg under en vildsvinejagt nord for Kalmar, skal nu for retten i Sverige. Jægeren...
- Annonce-
- Annonce -
- Annonce -

Våben

Riffelskydning – Sådan tager du højde for vindens påvirkning

Vind er riffelskyttens største udfordring. Dels fordi vinden er svær at vurdere i praksis, og dels fordi effekten af vinden selv på relativt korte skudhold er for stor til at ignorere. I forhold til vinden er der ingen nemme løsninger – viden og erfaring er altafgørende!

Lyddæmper tilbagekaldes

Har du en lyddæmper af mærket Ase Utra model Radien med produktionsmåned 06/20 og 07/20, bør du få den ombyttet hos forhandleren. 

Våbenhandlere overvejer erstatningssag imod staten

En hel branche er i knæ. Tabene opgøres i mangecifrede millioner og konkurser truer. Alt sammen som følge af kaoset omkring politiets nye våbenregister. Alle forsøg på at råbe de ansvarlige myndigheder op har hidtil været forgæves.

Nye forklaringer fra politiet omkring våbenregister-skandalen

Skandalesagen om politiets nye våbenregister ruller videre med uklare forklaringer og uden udsigt til normale sagsbehandlingstider i indeværende kalenderår. Imens akkumuleres store tab i en presset jagtbranche.

Politiets våbenregistrerings-system er IKKE forsinket

Politiet har hidtil foregivet, at det nye våbenregistreringssystem, burde have fungeret, da man tog det gamle ned. hvilket inddirekte peger på systemleverandøren som synderen. Men er det nu også sandt?
- Annonce-
- Annonce -

Jagthunden

- Annonce-
- Annonce -

Seneste magasiner