The Gunroom indtager Sjælland

The Gunroom, som repræsenterer de italienske legendariske haglbøsser Perazzi i Danmark, har åbnet ny butik i Osted på Sjælland.

Over 400 gæster og skytter mødte op på åbningsdagen, hvor de nye lokaler og våben blev taget i øjesyn.

Mange mennesker var mødt op til åbningen af The Gunroom

Foruden Perazzi repræsenter The Gunroom også Zoli, som er kendt for både deres riffel- og haglvåben. De mange besøgende på åbningsdagen kunne beskue de smukke våben og se kollektioner til sportsskydning fra Perazzi og Castellani samt jagtbeklædning fra Seeland og Laksen.

Holdet bag The Gunroom i Osted

Holdet bag The Gunroom butikken, der består af Roeland, Lars, Anders og Camilla, er særdeles bekendte med sportsskydning og jagt.

Roeland Schultz som igennem en årrække har ejet The Gun Room i Padborg, oplevede i stigende grad, at kunder fra Sjælland kom til butikken i det sønderjyske, og derfor mente han, at tiden var inde til at udvide med en afdeling på Sjælland.

Lars Lund Nielsen har kendt Roeland siden først i 90’erne, hvor de mødtes som meget aktive skeetskytter. De har begge været danske mestre og deltaget på det danske landshold.

Anders er også et kendt ansigt fra sine mange år på de danske skydebaner, og Anders´ søn Mikkel optræder på det danske landshold lige nu.

“Camilla har arvet interessen gennem sin far Roeland og er lige nu i færd med at tage jagttegn, så vi er alle erfarne jægere, hvor Roeland og jeg jagter over det meste af kloden”, fortæller medindehaver Lars Lund Nielsen.

“Vi betragter vores forretningskoncept som unikt. Vi tager kunderne med ned til fabrikkerne, hvor de kan få tilpasset deres nye geværer efter mål og behov, således at de får det ultimative våben”, forklarer Lars om butikkens koncept.

 

 

Læs også