Til kamp mod rotter på foderpladsen

En rottesikker foderindsats, der er målrettet jægerne og skal hjælpe med at reducere antallet af skadedyr i landområderne.

Et stigende antal rotter og andre skadedyr har længe været et problem særligt i landområderne, og skadedyrsbekæmperne har haft travlt som aldrig før.

”Naturstyrelsen er ved at færdiggøre en rapport, der blandt andet kigger på skadedyr i landområder, og der er indikationer på, at antallet af rotter kan reduceres i betydeligt omfang, hvis vi sørger for at gøre foderet mindre tilgængeligt for dem. Det problem vil vi selvfølgelig gerne være med til at løse.” fortæller Kædedirektør for Land & Fritid, Erik Dalsro Jørgensen

Land & Fritid lancerer en foderindsats, der er lavet i rustfrit stål og kan indstilles i fem forskellige positioner alt efter hvilken størrelse foder, der anvendes. Den rigtige indstilling giver en reduktion af den mængde foder, der ender på jorden og dermed bliver tilgængelig for rotterne. Indsatsens glatte overflade og mindre foderhuller sikrer, at rotter og mus ikke selv kan aktivere indsatsen og få adgang til foderet.

Foderindsatsen har fået navnet MH Rottesikker foderindsats og kan købes i alle Land & Fritid butikker til 149,95 kr. Læs mere om MH Rottesikker foderindsats.

- Annonce -
- Annonce -
- Annonce -
- Annonce -

Seneste nyheder

- Annonce -
- Annonce -

På jagt

Bukkejagt igennem nye øjne

For Rikke Wagner Jacobsen er jagt ikke bare at trykke på aftrækkeren. Jagt kan give uforglemmelige oplevelser med ens kære. Som den 1. juni i år.
- Annonce-
- Annonce -
- Annonce -

Våben

- Annonce-
- Annonce -

Jagthunden

- Annonce-
- Annonce -

Seneste magasiner