Undgå blodpletter og pels i bilen – vandtæt vildtsæk

Sommerbukken er nedlagt, solen er gået ned og det har været en fantastisk sommeraften. Bukken skal i bilen og du skal hjemad.

Når sommerbukken skal med hjem i bilen, kan det indimellem være en griset affære. Enten kan man lægge dyret på en stor skraldesæk på bagsædet, med stor sandsynlighed for blod og pels på sæderne. Eller man kan anskaffe en af de klassiske sorte murebaljer, som er i perfekt størrelse til en buk. Men har man en mindre bil, så fylder sådan en balje altså helt utrolig meget.

Som alternativ, kan du anskaffe en vandtæt og foldbar vildtsæk – også kaldt en game carrier. Dét er smart. Den fylder ingenting og kan nemt rengøres.

J.P. Sauer & Sohn har blandt dette års nyheder denne Folding Game Carrier. Sækken eller tasken om man vil, koster ca. 80 EUR og kan købes på Sauer’s hjemmeside.

Folding Game Carrier  – Foto: J.P. Sauer & Sohn

Biltema har også en vandtæt vildtsæk i deres sortiment. Den koster 169 kr,. og kan selvfølgelig også anvendes til at transportere mange andre ting, der ikke må svine bilen til.

biltema vildsæt
Vandtæt vildtsæk. Foto: Biltema

Imens vi (u)tålmodigt venter på at bukkejagten går ind, kan vi jo ligeså godt forberede os bedst muligt.

Læs også

Åteljakt på vildsvin – Foderpladsens optimale beliggenhed

Fodring af fasaner om foråret – Derfor bør du supplere med proteinrigt fasanfoder

- Annonce -
- Annonce -
- Annonce -
- Annonce -

Seneste nyheder

- Annonce -
- Annonce -

På jagt

- Annonce-
- Annonce -
- Annonce -

Våben

Opgradering af en jagtriffel – Sauer 80

Hvis du har en riffel stående, du er glad for, men egentlig ikke får brugt, var det måske en idé at opgradere den? Det gjorde Christian med sin fuldskæftede Sauer 80 og fik en riffel, der vil komme med på jagt i mange år fremover.
- Annonce-
- Annonce -

Jagthunden

- Annonce-
- Annonce -

Seneste magasiner