Usikkerhed om dansk jægers død i Sverige

Obduktionen peger ikke entydigt på, at det var et vildsvin, der angreb den danske jæger, som blev fundet død i et jagttårn den 17. august i år.

- Annonce -

Det svenske politi trækker nu i land og ikke længere så sikre på, hvad der er hændt den danske jæger, der for nyligt blev fundet død i et jagttårn i nærheden Kråkshult i Eksjö kommune.

De første meldinger gik på, at manden var blevet angrebet af et vildsvin og havde søgt tilflugt i tårnet, hvor han var død af sine skader.

Efter obduktionen af den danske jæger er politiet ikke så sikre på den forklaring. Det har tidligere været fremme i medierne, at jægeren havde pådraget sig skader på forsiden af ​​lårene og på den ene hofte. Ifølge obduktionsrapporten er det imidlertid ikke korrekt. I magasinet SvenskJakt, kan man læse, at manden havde en skade på venstre underben, hvor der også var skade på en arterie.

Da jægeren blev fundet, stod hans riffel i tårnet med bundstykket fremme. Hans jagtkammerat hørte ikke noget skud, der kunne underbygge formodningen om et sammenstød med et vildsvin. Svenske eftersøgsjægere har været i gang hele området i 10 timer efter episoden og kunne heller ikke finde tegn på et anskudt vildsvin. Derfor mener politiet nu, at det ikke er muligt at drage nogen endelige konklusioner om årsagen til den danske jægers død.

Politiet mistænker indtil videre ikke, at der skulle være begået en forbrydelse. Sagen er dog sendt videre til yderligere retsmedicinske undersøgelser, der måske kan afdækket hvordan jægeren pådrog sig det dødelige sår.

Del artiklen hvor du vil:

- Annonce -
- Annonce -

Seneste nyheder

- Annonce -
- Annonce -

På jagt

Rypejagt i Canada

I det vildtrige Canada er der ikke mange, der går på rypejagt – det sker mest tilfældigt under anden jagt. Udlændinge er ofte mere interesserede i den traditionelle form for rypejagt end landets egne indbyggere.

Standhals i elgdrevet

Ude bag Kalixelvens imponerende vandmasser, finder man elgterræner af første klasse. I disse skove jager Robert Ramstad.

Dansk jæger skal i retten efter at have skudt køer

Den danske jæger, som sidste år skød tre stykker skotsk højlandskvæg under en vildsvinejagt nord for Kalmar, skal nu for retten i Sverige. Jægeren...
- Annonce-
- Annonce -
- Annonce -

Våben

Riffelskydning – Sådan tager du højde for vindens påvirkning

Vind er riffelskyttens største udfordring. Dels fordi vinden er svær at vurdere i praksis, og dels fordi effekten af vinden selv på relativt korte skudhold er for stor til at ignorere. I forhold til vinden er der ingen nemme løsninger – viden og erfaring er altafgørende!

Lyddæmper tilbagekaldes

Har du en lyddæmper af mærket Ase Utra model Radien med produktionsmåned 06/20 og 07/20, bør du få den ombyttet hos forhandleren. 

Våbenhandlere overvejer erstatningssag imod staten

En hel branche er i knæ. Tabene opgøres i mangecifrede millioner og konkurser truer. Alt sammen som følge af kaoset omkring politiets nye våbenregister. Alle forsøg på at råbe de ansvarlige myndigheder op har hidtil været forgæves.

Nye forklaringer fra politiet omkring våbenregister-skandalen

Skandalesagen om politiets nye våbenregister ruller videre med uklare forklaringer og uden udsigt til normale sagsbehandlingstider i indeværende kalenderår. Imens akkumuleres store tab i en presset jagtbranche.

Politiets våbenregistrerings-system er IKKE forsinket

Politiet har hidtil foregivet, at det nye våbenregistreringssystem, burde have fungeret, da man tog det gamle ned. hvilket inddirekte peger på systemleverandøren som synderen. Men er det nu også sandt?
- Annonce-
- Annonce -

Jagthunden

- Annonce-
- Annonce -

Seneste magasiner