Drømmer du om at skrive om jagt?

Vi er hele tiden på udkig efter nye, dygtige skribenter, der med vid, indsigt og passion kan hjælpe os med at formidle jagten i alle dens fascinerende facetter.

Hvis du er god til at formulere dig på skrift, og føler at du har noget på hjertet, når det drejer som om jagt, så er det dig vi rigtigt gerne vil høre fra.

Helt konkret er vi lige nu på udkig efter freelancere, der kan bidrage på følgende områder:

    • Almen jagtviden
    • Danske jagtberetninger
    • Våbenstof (ammunition, ballistik, skydning osv.)
    • Vildtforvaltning
    • Terrænpleje

Er der andre områder, som du føler, at du vil være mere kvalificeret til (eks. hundestof), så hører vi også gerne fra dig.

Når du samarbejder med Mit Jagtblad som freelance skribent, nyder du stor frihed til selv at vælge mængden af opgaver, du vil påtage dig. Om du kan producere en, fem eller 10 artikler om året er op til dig.  Det aftales blot på forhånd med redaktøren, som afstemmer efter behov, redaktionel fokus og prioritering.

Som organisation arbejder vi hovedsageligt virtuelt, og dit arbejde som freelance skribent vil altid forgå hjemme hos dig selv og i din egen tid. Det har derfor ingen betydning hvor i landet, du holder til.

Lyder det interessant, så skriv til Torben på tg@recreationmedia.dk og fortæl lidt om dig selv. Du er velkommen til at vedlægge et eksempel på noget, du har produceret, men det er ikke et krav.

Om os

Recreation Media ApS er et niche mediehus med fokus på jagt og udendørsliv. Porteføljen indeholder pt. magasinerne JAGT, Vildt og Våben og MIT JAGTBLAD. I efteråret 2021 afholder vi for 6. gang årets største messe dedikeret 100% til jagt med over 120 udstillere og mere end 8.000 besøgende.

Ansøgningsfrist: løbende

Tiltrædelse: løbende