Drømmer du om at skrive om jagt?

Vi er hele tiden på udkig efter nye, dygtige skribenter, der med vid, indsigt og passion kan hjælpe os med at formidle jagten i alle dens fascinerende facetter.

Hvis du er god til at formulere dig på skrift, og føler at du har noget på hjertet, når det drejer som om jagt, så er du velkommen til et sende et lille eksempel på dine ever til Torben på tg@recreationmedia.dk.

Helt konkret er vi lige nu på udkig efter skribenter, der kan bidrage på følgende fagområder:

    • Almen jagtviden
    • Våbenstof (ammunition, ballestik, skydning osv.)
    • Vildtforvaltning
    • Terrænpleje
    • Danske jagtberetninger

Det vil være en fordel, hvis du også er i stand til at supplere dine ord med relevant billedmateriale / illustrationer.

Når du samarbejder med Mit Jagtblad som freelance journalist, nyder du stor frihed til selv at vælge mængden af opgaver, du vil påtage dig. Om du kan producere en, fem eller 10 artikler om året er op til dig.  Det aftales blot på forhånd med redaktøren, som afstemmer efter behov, redaktionel fokus og prioritering.

Om os

Recreation Media ApS er et niche mediehus med fokus på jagt og udendørsliv. Porteføljen indeholder pt. magasinerne JAGT, Vildt og Våben og MIT JAGTBLAD. I foråret 2021 afholder vi for 6. gang årets største messe dedikeret 100% til jagt med over 120 udstillere og mere end 8.000 besøgende.

Vores kontor ligger i smukke omgivelser mellem Græsted og Gilleleje i Nordsjælland. Som organisation arbejder vi dog hovedsageligt virtuelt.

Ansøgningsfrist: løbende

Tiltrædelse: løbende