VikinX skifter navn til Shaggy Breeches – men produkter og kvalitet bliver det samme

Det danske jagt- og outdoorfirma skifter navn for at styrke sit brand – også på det internationale marked

De danske jagt- og outdoorbrand Vikinx skifter navn til Shaggy Breeches. Navneskiftet kommer fordi firmaet gerne vil gøre sit navn lidt mere genkendeligt, men samtidig holde fast i den nordiske profil, der har været ansigtet ud af til siden Shaggy Breeches åbnede for snart 4 år siden.

Navnet Shaggy Breeches er ikke tilfældigt. Inspirationen kommer fortsat fra vikingemytologi og nordisk tradition. Det kan nemlig kædes til sagnet om Regnar Lodbrog, en dansk vikingekonge, der i dag – efter en ny TV serie – er mere kendt en nogensinde. Den måske mest ikoniske del af hans legende er hans kamp for at vinde den svenske prinsesse Thora. For at blive gift med hende skal Regnar Lodbrog i kamp mod Lindormen – en kæmpe slange. Inden kampen ifører han sig nogle usædvanlige bukser for at kunne bevæge sig hurtigere. Derefter ruller han sig i tjære og sand, og til sidst dypper han sig i en iskold sø, så bukserne fryser til is.

Det gør, at Lindormens gift og hugtænder ikke kan trænge gennem Regnars specielle tøj under kampen. Ikke mindst på grund af det særlige tøj besejrer Regner uhyret og vinder den svenske prinsesse. Efter den bedrift gav hans nye svigerfar ham navnet Regnar Lodbrog (Ragnar Lothbrok). På engelsk ”Ragnar Shaggy breeches.”

For det danske jagtbeklædningsfirma er det helt i tråd med den kreativitet, vilje, erfaring og ikke mindst ordentlige beklædning, som Shaggy Breeches gerne vil associeres med.

”Det er utroligt vigtigt for os at nævne, at navneskiftet ikke kommer til at have nogen praktisk betydning for vores kunder og forhandlere. Teamet bag Shaggy Breeches er det samme, adressen er den samme, telefonnumre de samme og vores logo med de to krydsende sværd forbliver det samme. Vi fortsætter også med at anvende vores vikingeskib med Dannebrogs sejlet som baggrund på etiketter, hangtags, fodtøjsæsker. Endelig fortsætter vores tilgang til vores produkter med at være fokus på konstant at udvikle og udfordre opfattelsen af traditionel outdoorbeklædning. Det vil ikke mindst kunne ses i vores nye kollektioner, hvor vi har udvidet med et bredere sortiment til kvinder og samtidig åbner op for en helt ny kollektion til børn.” fortæller de travle ejere bag Shaggy Breeches. De regner med at rulle navneskiftet ud således, at det bliver implementeret i løbet af 2022.

Læs også: Intuitiv brugstest af 5 afstandsmålere

- Annonce -
- Annonce -
- Annonce -
- Annonce -

Seneste nyheder

- Annonce -
- Annonce -

På jagt

Rypejagt i Canada

I det vildtrige Canada er der ikke mange, der går på rypejagt – det sker mest tilfældigt under anden jagt. Udlændinge er ofte mere interesserede i den traditionelle form for rypejagt end landets egne indbyggere.

Standhals i elgdrevet

Ude bag Kalixelvens imponerende vandmasser, finder man elgterræner af første klasse. I disse skove jager Robert Ramstad.

Dansk jæger skal i retten efter at have skudt køer

Den danske jæger, som sidste år skød tre stykker skotsk højlandskvæg under en vildsvinejagt nord for Kalmar, skal nu for retten i Sverige. Jægeren...
- Annonce-
- Annonce -
- Annonce -

Våben

Riffelskydning – Sådan tager du højde for vindens påvirkning

Vind er riffelskyttens største udfordring. Dels fordi vinden er svær at vurdere i praksis, og dels fordi effekten af vinden selv på relativt korte skudhold er for stor til at ignorere. I forhold til vinden er der ingen nemme løsninger – viden og erfaring er altafgørende!

Lyddæmper tilbagekaldes

Har du en lyddæmper af mærket Ase Utra model Radien med produktionsmåned 06/20 og 07/20, bør du få den ombyttet hos forhandleren. 

Våbenhandlere overvejer erstatningssag imod staten

En hel branche er i knæ. Tabene opgøres i mangecifrede millioner og konkurser truer. Alt sammen som følge af kaoset omkring politiets nye våbenregister. Alle forsøg på at råbe de ansvarlige myndigheder op har hidtil været forgæves.

Nye forklaringer fra politiet omkring våbenregister-skandalen

Skandalesagen om politiets nye våbenregister ruller videre med uklare forklaringer og uden udsigt til normale sagsbehandlingstider i indeværende kalenderår. Imens akkumuleres store tab i en presset jagtbranche.

Politiets våbenregistrerings-system er IKKE forsinket

Politiet har hidtil foregivet, at det nye våbenregistreringssystem, burde have fungeret, da man tog det gamle ned. hvilket inddirekte peger på systemleverandøren som synderen. Men er det nu også sandt?
- Annonce-
- Annonce -

Jagthunden

- Annonce-
- Annonce -

Seneste magasiner